夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

分床訓

妳們會和老 公分床訓嗎?我和老公分左床訓.他沒反對沒感覺 :-(
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

大宅

Re: 分床訓

分床
有咁大間屋我都想分呀
唔洗成日訓訓下比人打一野呀 :mrgreen:

禁止訪問

侯爵府

我同我老公都係分開訓架,
因為張床只得四呎,我又要同個仔
一齊訓,如果加埋老公會好逼呀

男爵府

2019新春慶豚圓

分床訓,點解呀?我覺得唔係咁好,我地一家三口訓埋一齊,好溫馨。但.......個仔大D之後就唔知怎飛開個仔啦!? :mrgreen: :mrgreen:

民房

頭一年就一齊瞓,這五年半就分床睡,
因為同老公一齊瞓好大壓力,
我怕一動就會噪省佢,令到我全晚都唔敢動,好辛苦

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章

我同老公都係分開訓,因為我地張床得3尺 又要同仔仔訓,所以老公被逼要訓地下,而家唯有等仔仔再大d飛起仔仔,先再同老公溫馨過
執子之手,與子偕老~

大宅

分床訓正啦!!我勁想呀可以大字形訓晒,
又唔洗聽到鼻寒聲
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓

分床訓, 唔怕會影響感情咩?
我~好~幸~福~呀~

伯爵府

畀面勳章

我將兩張床放在一起, 有9呎半, 三個人一齊訓, 好happy, 遲d 加小b, 四個人一齊訓更加happy

男爵府

畀面勳章

分床訓 ?-( 好似唔係咁好wor.....唔怕影响感情咩
我地晚晚都會拖住手瞓ga

複式洋房

你地分床訓,我直頭係分房訓tim,無辦法啦,我要同亞仔訓

伯爵府

me too!!!

donnelgirl 寫道:
你地分床訓,我直頭係分房訓tim,無辦法啦,我要同亞仔訓

複式洋房

Re:

Same as kachunma, 一家三口訓埋一齊,好溫馨。但.......個仔大D之後就唔知怎飛開個仔啦!? Do think that 分床訓 will affect the relationship between the couples, right? My hubby also always sound sleep, but I like to hear. Ha ha!!

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章

Re:

分床訓一段小時間就ok~好正 :mrgreen: 但係分得耐會好掛住個衰佬ga 我都係鍾意老公冬天攬住我訓,夏天咪攬我訓
執子之手,與子偕老~

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

DEVILY 寫道:
妳們會和老 公分床訓嗎?我和老公分左床訓.他沒反對沒感覺 :-(

因為環境的問題, 我同老公都分床訓咗大半年 ....... :cry:

子爵府

小小bb 寫道:
我將兩張床放在一起, 有9呎半, 三個人一齊訓, 好happy, 遲d 加小b, 四個人一齊訓更加happy

一間睡房能容放9呎半床??
你間房有幾大呀?
願主與你們同在,也與你的心靈同在!

大宅

我一定要同老公訓先訓得着.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至