夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公成日都怪我無去關心佢 ......

[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

子爵府

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 我老公成日都怪我無去關心佢 ......

咁你自問有冇關心佢 如果你老公冇咁既feeling佢點會咁講 :exclaim:
執子之手,與子偕老~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear wingci :

今伙問吓自己係咪好鍾意佢呀!如果係就吾識都學吓啦!

bettylam
NNN

子爵府

Dear bettylam:
係呀!!我好愛我老公,但我老公冇話我唔關心佢 :lol:
當時人是sunflower

wingci :mrgreen:

執子之手,與子偕老~

男爵府

sunflower 寫道:

呢個係警號,有可能佢o係出面同第二個有d萌芽o既跡象,你要快d做返d o野乙水你老公啦~~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear wingci:

真係吾好意思啦!手快快趕住返工,不過吾緊要呀,你老公今鍚你就ok啦!

bettylam
NNN

子爵府

Dear Bettylam:

唔緊要啦~不過口多問句你返夜晚9點幾咁夜

wingci :wink:
執子之手,與子偕老~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear wingci:

吾係呀!我同你講笑咋!我夜晚個份工就係照顧我老公,佢係大陸做左幾年今年4月無做返左來讀管理員,
而家好好采搵到份朝8晚8的辛苦工,勤力到行到隻月腳經常起晒水泡,每朝6時起身夜上返到屋企9時,真正係朝6晚9羅.有時的小朋友吾肚餓咪第埋佢一齊食羅.始終一家人可以一起真係應該好好珍惜架.

NNN

首頁

尾頁

跳至
熱門主題