嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 請問邊到有膠地墊賣??

pcsiauw,

LEE 款o岩我
係邊樹買?
:-? :-? :wave:

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

ecgolizzz,
我o係北角春秧街買架, 近 7-11, $39 有六塊

大宅

irhk,
好, 唔該晒你!

大宅

我尋日係黃埔個間吉之島買到irhk個塊mat. 係放係地面床上用品部附近, 賣地毯個度!

複式洋房

pcsiauw

Thanks
:-? :-? :wave:

大宅

我買不到想要的地墊, 而irhk 介紹那種, 我去吉之島看過, 唔夠闊, 於是去了傢俬部買了一塊塊同abc size 一樣的地墊, 係木地板顏色, 不過吉之島都奇怪, 玩具部, 床上用品部及傢俬部都有不同款式的地墊

複式洋房

What is the name of the shop? I cannot find it. Thanks!

pcsiauw 寫道:
ecgolizzz,
我o係北角春秧街買架, 近 7-11, $39 有六塊

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

gannet,
我唔記得間野叫咩名呀, 果間野係賣雜貨架, 好近7-11, 應該唔難搵

別墅

曉晴,
ur bb's pic is very nice. where u take it? U bought the地墊, what kind of material ? How much is it? How to fix it ?

大宅

kwingpo,
where u take it? 的意思是問張相 or 地墊?
張相我自己用photoimpact 整的
地墊我在吉之島傢俬部買的, 一pack 10塊, 同abc 一樣大塊, 但都有d 膠味, 不過過左一天後, 膠味已冇乜了, 佢地仲有一隻深的木文色, 一隻是黑白色, 即一pack 裡是一塊黑色一塊白色, 另一隻就係雲石色, 都幾厚下, 好似係 $39.8 八折/一pack

首頁

尾頁

跳至