意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 109|主題: 38986

你地有無試過叫老公睇下呢個topic內的文章呀? 你老公有咩反應?

複式洋房

國民生產總值:134

你地有無試過叫老公睇下呢個topic內的文章呀? 你老公有咩反應?

如題!

禁止訪問

國民生產總值:30345

Re: 你地有無試過叫老公睇下呢個topic內的文章呀? 你老公有咩反應?

洋房

國民生產總值:80

Re: 你地有無試過叫老公睇下呢個topic內的文章呀? 你老公有咩反應?

佢冇興趣不得止,還叫我睇少di,費時睇壞個腦,乱諗嘢.

民房

國民生產總值:21

佢話個個屋企都會有la.睇下好la.

大宅

國民生產總值:4219

eva快樂人 寫道:
佢冇興趣不得止,還叫我睇少di,費時睇壞個腦,乱諗嘢.

我老公都係敢話我吖

翡翠宮

國民生產總值:76804

好媽媽勳章 畀面勳章

唔肯睇喎

男爵府

國民生產總值:6555

我初初大肚時,

大宅

國民生產總值:4660

佢話唔得閒睇埋D咁無謂既野喎,咁我睇即係話我無謂啦! :evil: :lol:

子爵府

國民生產總值:10360

我老公話D人講黎講去三覆被,佢當然無興趣來這裡啦,但佢知我鐘意上來,佢又唔會阻止我咪得囉。

侯爵府

國民生產總值:22720

我諗如果叫佢黎睇, 佢最有興趣係睇我同人哋傾乜嘢囉.. :-x

琥珀宮

國民生產總值:161789

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

佢無耐性睇晒!但如果有D有趣既!我會叫佢睇!或者讀俾佢聽!要佢俾D意見!

複式洋房

國民生產總值:244

怎麼不能一起看...可能丈夫一起分享的吧~這兒有不是什麼鬼地方...只是一個親子的地方啊...大家都是交流心得的拉

大宅

國民生產總值:4339

我男人老狗都成日睇
有咩出奇呢 :mrgreen: :mrgreen:

禁止發言

國民生產總值:9054

大宅

國民生產總值:3367

醒目開學勳章

小路 寫道:
佢無耐性睇晒!但如果有D有趣既!我會叫佢睇!或者讀俾佢聽!要佢俾D意見!

me too

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.