意見反饋
義工

家事百科 今日: 3|主題: 36861

買床單被袋,邊度平?

民房

國民生產總值:3

買床單被袋,邊度平?

如題

伯爵府

國民生產總值:18230

好媽媽勳章

Re: 買床單被袋,邊度平?

日本城得唔得? 印象中都幾平.

大宅

國民生產總值:1022

how about "ricerite"實惠? or event some "街市攤擋" or 海馬/軒琴居

洋房

國民生產總值:284

http://www.aussino.com/

子爵府

國民生產總值:11060

軒琴居 D 床單布太軟..洗兩次已經好似梅菜!
總之要買220 針 or 以上就最好.

子爵府

國民生產總值:13922

買床單真係唔好貪平除非你諗住用得一季, 我試過買大陸的, 實惠的及街邊的, 洗幾次己起晒毛粒或似梅菜, 本地我覺得雅芳婷大致都唔錯.

大宅

國民生產總值:3024

我用過實惠幾套都OK, 平, 好似大概$49~99有交易, 滑溜無起毛粒, 不過質料較薄, 要燙, 否則好皺
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

民房

國民生產總值:13

If u buy at http://www.aussino.com/
how much did u pay for delivery charges?

水晶宮

國民生產總值:58876

我覺得床單被袋呢d咁貼身既野, 千祈唔好貪平, 因為多數都會係洗完之後起晒粒粒, 鬼死咁唔舒服,ikea同esprite 都唔錯, 價錢唔算好貴, 特別係有時做特價時更加抵買,真係洗好多次都仲係好舒服架!!!

大宅

國民生產總值:2551

ikea....good ar....

禁止訪問

國民生產總值:5332

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.