心聲留言

跳至

首頁
12345...7

尾頁

民房

一粒貓屎弄砸了一窩粥---關於貓bb

基於有某人企圖為貓bb醜惡型態塗脂抹粉,更暗示挺身指正貓bb的bk媽媽係搞事,針對,進一步抹黑bk為乜變成如此等等,..

為一正視聽,踢爆此等爛蘋果胡混言論,故此特別開始topic討論bk神檯貓屎貓bb,令騙取同情賺取金錢行為得以絕跡,

由於可能令一此"既得利益人仕"不滿,因此已預計大量分身滲入攻擊,抹黑,歪曲地向版主投訢,同樣,大家亦可以以分身指正貓bb惡行不過,如果認為貓bb真係o甘慘甚至純情既可以繼續信佢,盲目保護佢,不過事不離實,一直以黎貓bb低劣評價真係我地bk媽媽畜意抹黑,針對佢?大家信唔信?

陣間我會陸續post貓bb無齒言論,亦歡迎"爛蘋果跑腿"加入對質,但不要再打d白痴如"為乜姐""妳地唔悶咩"言論,因為貓bb在我們辛苦煲出的一窩粥上撒上一顆貓屎,還刺耳地"0苗"了一聲!

大宅

Re: 一粒神檯貓屎弄砸了一窩粥---關於貓bb

bobo_biscuit 寫道:
基於有某人企圖為貓bb醜惡型態塗脂抹粉,更暗示挺身指正貓bb的bk媽媽係搞事,針對,進一步抹黑bk為乜變成如此等等,..

為一正視聽,踢爆此等爛蘋果胡混言論,故此特別開始topic討論bk神檯貓屎貓bb,令騙取同情賺取金錢行為得以絕跡,

由於可能令一此"既得利益人仕"不滿,因此已預計大量分身滲入攻擊,抹黑,歪曲地向版主投訢,同樣,大家亦可以以分身指正貓bb惡行不過,如果認為貓bb真係o甘慘甚至純情既可以繼續信佢,盲目保護佢,不過事不離實,一直以黎貓bb低劣評價真係我地bk媽媽畜意抹黑,針對佢?大家信唔信?

陣間我會陸續post貓bb無齒言論,亦歡迎"爛蘋果跑腿"加入對質,但不要再打d白痴如"為乜姐""妳地唔悶咩"言論,因為貓bb在我們辛苦煲出的一窩粥上撒上一顆貓屎,還刺耳地"0苗"了一聲!

勁!一山還有一山高,貓b見妳要走佬
[img align=left]http://yip.lui8.com/Q.picture/line-01.gif[/img]

民房

johnny_english,只可以嘆句"一山不及一山高,遇上貓b快走佬啊"

民房

以下係貓bb名語錄,之後再逐句拆解貓bb不敗之謎!

1."唔該del~~~"

2."一個女人帶住2個小朋友扲綜援唔做野又有錯?"

3."我重來沒有說我是單親,我只係話我同前夫離左婚有一個 月,再同左第2個一齊有個仔~但第2個我冇結到婚"唔敢啦"佢冇野做,咁請問佢點養我呀???e個問題佢都唔想架啵,我又係真係扲緊綜援啵,我都話你地要睇既,我咪比個証明你地睇囉~"

4."係唔係有2個小朋友就唔可以幫人睇bb先?"

5."我認,我讀得書小,細個生bb,但唔話等同我唔識湊bb架~你地fd狗眼唔該啦~講真我都慣哂比人話架啦,你地巴閉,有好老公好老豆好老母,唔好意思我冇呀~踩親你條狗尾~真係對唔住啵,你地慢慢講囉,我自己冇講大話,唔信就算啦~我都冇必要你地全世界既人信我架啵~"

6."喂,仲有呀,我2日冇屎柯呀,要唔要同你講呀....
你地都有x病,我咩都要同你解釋我咪好x唔得閒,我冇你地咁好呀~得明冇屎柯~咁鐘意講人事非,你地好無聊呀~你地d阿太咁x有錢又得閒,就打你地既牌飲他地既茶啦...
不知所謂,火都黎埋"

7."點解扲綜援既人要比人畫一條線?扲綜援唔一定係冇讀書,冇教養,唔一定好細大肚結婚....好多人40歲結婚都一樣離婚架~佢地都有扲綜援啵...唔好一竹高打一船人好啵...
雖然我係冇讀書,好細個大肚,但我後面的事有誰知~我好鐘意讀書,但我有個衰老豆呢~.~"
有好多男人都扲架+.+"

8."大家信唔信我再唔重要~你地鐘意點睇我亦唔在乎,我冇可能要全世界既人都認同我既做法,我只可以講我冇呃人,對得住所有人"除左2個細路"因為比唔倒一個好好的家庭同生活佢地,但我問心我有x力去照顧佢地~問心無愧,我亦唔想再係bk e道再e個我咁私人的問題"

9."~根本就冇人會明白我~我唔岩is ok~
全世界都以經覺得係我錯了~就由得我錯吧~

10."咁啦..你地介紹工比我做啦...你地咁幫我...係咁先...
仲有呀..男朋友冇野做我唔想wo~
係咪佢冇做3個月我踢佢走先...佢對我好好啵...
我自問就搵唔倒工啦...仲要你地講300蚊1日啵...有就唔洗窮囉..介紹我啦..仲要唔介意我冇學歷,冇經驗,人又肥,真架...
有就好啦..唔扲綜援囉...
我真心架...我都唔想嘈,我唔岩吧..有工請介紹,all話為我好的媽咪,唔係就唔好話搵工易吧.......!!

11."道別,我唔會再上黎bk架喇..你地成日話我講野有問題..講真我真係唔知我點樣x張,我開始覺得bk係冇"言論自由"無論我講咩都係錯的了...因為以經比人定左位~

12."我仍然想講,路係凡自己走的,對同錯都係自己受,唔好再去批評,就當我係一過笑話,由我慢慢淡去~"

13.""如果你地覺得我仲係好x張.唯有sorry,我真係唔知我x張在哪"拜拜 all.

14."我話札佢唔比呀~.~"話我冇30歲..等多七年~"~

15."你唸下,當大家對我發動罵戰的時侯,我瓜沒開新acc,我仿然用緊這個沒人愛的"貓bb",,,,我覺得要鬧就用自己舊acc吧...有何大不了!?"

16."...仲有我叫貓bb唔係貓頭,貓人..."

17."仲有..我男朋友冇野做幾個月都叫軟飯..hk好多男人都係呀.."

18."你地班無聊既c奶~我知道你地好睇我唔起亦好唔認同我既做法~但我亦好清楚你地做緊咩..."

19."佢地話我唔讀書,我錯?我爸爸上學校自稱黑社會,比人停學,冇學校收..我錯!?我阿爸阿媽離婚..阿媽受唔住去賭,比大耳x追數上門,比人林紅油..我被迫跟前fu走..我錯!?你答我!?"

20."然你可以話我黑人憎...你地又何常唔係呢?"

21."但垃圾的來源就是 another bk媽咪!!
你地要話我偷又好呃又好槍又好...唔該平平理...係咪我送出既就係垃圾?我唔係要話我送左出去好光榮...

22."可能我自己大洗我唔知掛...
但我都冇咩點用錢架喇.../ . \
唔通個仔成身出汗.訓唔倒係道喊我都唔開/.\?
宜家就冇開...我都唔豬點樣可以用小d電..

23."...我用緊27.9 /18卷的啦.
18卷夠用1個月...算貴嗎?
廳用的就8蚊個d,因為用黎比個女執飯既

24."意外有bb呀...同用唔用套又有咩關系呀...
講極都唔明...真係有病...
我個個月有打針架...我講左n次..9唔搭8.唸到就講...
講左你又問..答左你又再講...越講就越多..越講就越遠...
你重頭睇一次啦..唔該...你唔係連意外有bb都唔識掛..??

25."打針有bb冇得告..打錯只係90%...
扎左都係99.99...明冇?

26."我無法看見自己的子女熱到全身粒粒,半夜無法伙睡在我身旁喊,我都不開冷氣..我做唔倒.."

27."錯左我講得太多,比人知得太多,用自己黎做笑話,"

逐句同大家研究什麼叫"反智"

子爵府

畀面勳章

bobo_biscuit :
hi~點解有咁多"論點"嘅
我路過咋 ?-(
其實都不太清楚發生乜事.
算la.我都係做返"觀眾"好d
^.^

民房

yanau 寫道:
bobo_biscuit :
hi~點解有咁多"論點"嘅
我路過咋 ?-(
其實都不太清楚發生乜事.
算la.我都係做返"觀眾"好d

yanau,呢d係"資料","論點"好快講到

民房

快講, 等得好心急.

11."道別,我唔會再上黎bk架喇..你地成日話我講野有問題..講真我真係唔知我點樣x張,我開始覺得bk係冇"言論自由"無論我講咩都係錯的了...因為以經比人定左位~

咦?明明係貓BB/雞腿包包/皓皓bb....etc.自己話以後唔再上bk架bor, 點解仲成日見倒佢, 仲成日見佢周圍問人拎免費野既? ~.~ +.+ 拎完仲轉個頭走去賣添. +.+

民房

因為佢響bk塭到食嘛,打死都唔走,佢一入單親版就玩串哂人地啦,bobo_biscult快d講啦,咪講得禁深,貓bd除左粗口勁之外對中文冇乜認識呀!

民房

大家知唔知點解每次有媽媽俾貓bb呃完唔敢出聲,原因好簡單,佢地俾貓bb上自己屋企同留左電話俾佢,由於貓bb真實外表同佢響bk慘情look大大不同,假如事後指正佢怕惹來報復,因此只係有一d唔怕佢爛撻撻既媽咪敢出聲,依家仲幫住佢既bk媽咪咪話我冇提過妳地

收到好多pm,消化下再爆俾大家聽

男爵府

我係bk網上見到好多單親媽咪, 覺得佢地好偉大, 好慘, 所以我好支持【單親媽咪】, 尤其一些帶著殘疾小朋友的媽咪, 但係而家, 我未必同情佢地了, ''高生高太''就係一個好例子了。

民房

Lily2003 寫道:
我係bk網上見到好多單親媽咪, 覺得佢地好偉大, 好慘, 所以我好支持【單親媽咪】, 尤其一些帶著殘疾小朋友的媽咪, 但係而家, 我未必同情佢地了, ''高生高太''就係一個好例子了。

貓bb同高生高太冇分別,令單親綜援受盡白眼,令政府有例可援減綜援,害人害物,邊個媽媽會佢入到去唔係冇耐就俾人伸出門口?佢自己搞topic唔係俾人圍剿就係俾人識穿收皮?神檯貓屎貓bb唔係人地屈佢,係佢辛苦得來"專稱"!

洋房

你都好得閒

香港有好多呢d人....

別墅

有一次我見到貓bb係bk網上問人取bb車,但係佢bb都好大過啦,成10個月到啦~佢重要取0-6個月既bb車黎唔知仲咩,之後佢重要係bk網買返同樣既bb車$150~~~~之後又有個媽咪放一架新型號既bb車但唔可以放平訓,而個個媽咪又未用過,貓bb就將人地送比佢架車同人地交換....我都同左個媽咪講貓bb呃人ga唔好信貓bb......個個媽咪重要覺得佢好偉大..好好人囉~~~
貓bb成日呃人d現金卷..............之後再用黎送給人or交換野呀
貓bb~d咁既行為~~好衰 :cry:
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

別墅

平心而論..... 如果佢要貪心, 可以用唔同login name丫, 何以臭晒都係用同一個名呢??? 我諗唔通囉..... ?-( ?-( ?-(
我們應該感恩 神的話語令人清醒

民房

mjzz,
都話佢有其他login name咯. 唔知就唔好講咁多啦! 你要8卦就睇晒所有topic先講野啦.
睇d唔睇d就扮英雄. 反胃. 嘔~ ?-(

((你咁8卦好想知呢? 我講你知丫!))

民房

由 懿雯 於 2005-01-27 05:52:56

有一次我見到貓bb係bk網上問人取bb車,但係佢bb都好大過啦,成10個月到啦~佢重要取0-6個月既bb車黎唔知仲咩,之後佢重要係bk網買返同樣既bb車$150~~~~之後又有個媽咪放一架新型號既bb車但唔可以放平訓,而個個媽咪又未用過,貓bb就將人地送比佢架車同人地交換....我都同左個媽咪講貓bb呃人ga唔好信貓bb......個個媽咪重要覺得佢好偉大..好好人囉~~~
貓bb成日呃人d現金卷..............之後再用黎送給人or交換野呀
貓bb~d咁既行為~~好衰

拿, 呢d就係其中一項證據, 佢仲有好多哪喳招既!! 唔好又話我係新唔知咁多野呀!! 我響隔離過檔過黎, 知晒好多佢既衰格野. 不過要我打出黎, 真係打10日10夜都打唔晒.

別墅

他媽哥池, 咁又係, 好似你咁, 你係新會員我唔信囉.... 我講多句你又反胃又嘔..... 咁我講多d又有咩所謂, 你問題之嘛, 睇唔順眼咪唔好睇囉...... 冇人迫你回應我..... 而且你係都要人信你講貓bb的不是, 至少...... 貓bb比你有禮貌先囉, 如果講印象..... 你差d喎

八唔八又要你管 ?-( 你夠八啦, 我講完你又咁八卦回應, 又咁八卦地搵人位插人..... 真係八卦...... :mrgreen: :mrgreen:

乜你覺得我扮英雄咩 :mrgreen: :mrgreen: 咁你又咩角色呀???? 扮哥C9定G豬精呀....... 講清楚等我知道扮西方英雄定扮中國傳統英雄都好喎 :mrgreen:
我們應該感恩 神的話語令人清醒

別墅

mjzz 寫道:
平心而論..... 如果佢要貪心, 可以用唔同login name丫, 何以臭晒都係用同一個名呢??? 我諗唔通囉..... ?-( ?-( ?-(

我諗貓bb~有幾多名你唔知,我唔明你點解幫佢,我唔知道你同佢係咩關係,同佢比左d咩著數你...講真佢都試過用其他名約人交收啦...咁你明唔明why我地知道佢有咁多名呀?????

我都試過比佢呃啦~ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

水晶宮

畀面勳章

貓bb有禮貌???????? ?-(
我見倒人地quote佢講d野好多xyz架喎 ?-(

mjzz, 如果佢xyz你, 你會唔會話佢有禮貌?

民房

有漁護處的伯伯告訴我,捉流浪生滋貓的時候總有貓蚤四散,早已知開這topic也有貓蚤在叫,當然寄主死了,當蚤子的也就跳不了,是嗎昌少?

被稱為諧星,mjzz先生的歪理搞笑手法當然利害了,想像到mjzz先生在師奶堆鑽來鑽去只為獲得丁點認同,如今又為貓bb辯護起來,一場雙怪拍門也演得不錯,也就不回應了,期待mjzz先生為我們多帶點歡樂呢!

首頁
12345...7

尾頁

跳至