烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如題

大宅

我推介 : 鳳山 (老街站出C出口)

每位 : $168一位
買COUPON就$138一位

好好味 !
宜家佢係忽然一周有賣廣告 !
宜家多左好多新款野食 !

本人推介 : 生牛肉刺身, 紐西蘭生蠔, 生文魚...赤貝....帶子刺身, 燒蝦, 煎鵝肝......仲有好多好多野食.....
我帶好多朋友上去食過, 個個都話GOOD !

**最好打電話上去訂左位先 ! 宜家多左好多人去食.

男爵府

咁點買coupon呀?

原帖由 kamankit 於 09-9-4 12:41 發表
我推介 : 鳳山 (老街站出C出口)

每位 : $168一位
買COUPON就$138一位

好好味 !
宜家佢係忽然一周有賣廣告 !
宜家多左好多新款野食 !

本人推介 : 生牛肉刺身, 紐西蘭生蠔, 生文魚...赤貝....帶子刺身, 燒蝦, 煎 ...

大宅

每次最少買5張 !
一買可以即刻用.

珍珠宮

好媽媽勳章

有間叫"中森明菜"
都幾好食 ,,

大宅

咁請問大漁而家情況如何? 仲叫做OK嗎? 唔該.
:wave: :wave: :wave: :wave: ~~Jamie * Katie~~

男爵府

請問幾錢一張...???

原帖由 kamankit 於 2009-9-21 10:33 發表
每次最少買5張 !
一買可以即刻用.

男爵府

原帖由 jhoyyhk 於 09-9-24 22:07 發表
咁請問大漁而家情況如何? 仲叫做OK嗎? 唔該.

只係一般

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

以前上井都好正~~好耐無去,唔知而家點呀~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

琴晚去左上井, ok喎~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

原帖由 cy_cheung 於 09-9-28 15:46 發表
琴晚去左上井, ok喎~

鳳山小朋友收幾錢呀?

大宅

好媽媽勳章

would you pm the tel , please
thankyou

公爵府

畀面勳章

回覆 3# cy_cheung 的文章

大飽口福及四海一家都試過, 朋友話想試鳳山/品村.

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

大漁睇佢都就快褶埋啦,10月頭上過去一次,食到出火呀....

佢應該轉左手,個名唔同左,但d餐牌/裝修全部一樣...係門口問個黑衫同以前係咪一樣,佢都話咩都無變,都係咁既價錢同埋都係食果d野.

上次係下午3點到同4個朋友去食,有88蚊同150蚊.問左有咩分別,就話$150既就有酒水/鮮榨果汁同刺身任食,88蚊就無...
咁諗住成班5個人專登上黎咪食好d啦~~因為早期開既時候好多朋友都有黎過,大熱好評....
好啦,坐低第一時間叫左飲品先再慢慢睇下食咩...叫左鮮榨果汁,果到寫住起碼有8款(芒果/蜜瓜/哈蜜瓜/雪梨/蘋果/橙/西瓜/士多啤梨)到叫果時咩都無,得返橙/西瓜同雪梨汁......都算,叫哂呢3款同一杯梅酒,黎到之後勁難飲...
d橙汁係有渣,不過d汁就似用橙粉開果d,又甜又無味...雪梨汁又係,勁似糖水...係西瓜汁好d,淡味但無咁甜,杯梅酒就好似白醋咁既味,得個酸字又無乜梅味,不過全部都係唔凍既...果然係鮮榨
到叫野食,同我地講今日無生蠔,和牛又要另外收錢...嘩已經頂住條氣....海膽又無...咁就同落單果個人講,咁我使乜食$150,食$88都得啦,乜都無...跟住佢話,我都唔知,我都無辦法...之後再叫其他野食,鐵板燒,刺身....黎到,d鐵板野食全部都係勁咸,包括魚/豬...牛肉仲衰,咬極都咬唔開.d刺身就唔算太差,係無乜款...同埋5個人,叫親都係比得3片,仲下下都要用冰放係下面又無保鮮紙包住...唔係好衛生...仲要黎左兩盤果時,食左一半左右...就走過黎問我地可唔可以將d刺身放埋一盤,因為佢地唔夠盤用(果時坐左半個場,一d都未滿人)...到叫左西京銀雪魚...最後黎到係:西京比目魚lo....真係勁失望d野食無水準之餘又唔係平過人...仲要乜無乜...果時大家都諗,如果係$88既都算,但係比$150食d咁既野...計返條數,仲貴過係香港食呀!!!!!!!!呢世都唔會再去,唔使錢都唔會食....d野好難食.....應該就快結業啦

大宅

以後都唔會再去, 勁難食
原帖由 bebu123 於 09-9-27 19:39 發表
以前上井都好正~~好耐無去,唔知而家點呀~

首頁

尾頁

跳至