意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 13|主題: 39001

懷疑老公有外遇.........

大宅

國民生產總值:1081

我住圍村..我奶奶住我附近,5年前同居那時,在奶奶家發現老公一堆私人物品,那日是平安夜..內裹發現一張女人相.很明顯是大陸妹...無激動無傷心,過完x"mas..就將張女人相..放入老公銀包,放相位,,亦將我d相和老公合照全部取起,他發現了,但很平靜講了一堆廢話,,(我知妳知呀!我無找她好耐,我都吾記得有她張相.)跟住他將那女人相在我面前燒咗..我問了他一句,有無同他上過床,他說無.我回敬他一句,你試吓拿條魚出門口煨貓..睇下有邊隻貓吾食魚我就相信你.跟住我收拾東面走,他在我拾野的時候走先過我,,吾知為何拾了3個鐘都未拾完.3個鐘後,他飲了酒回家,他一入屋抱緊我,,(對吾住,妳吾好走).相識8年第一次同我講對吾住,,心軟了...自己騙自己..大家未婚,他有權選擇,,最後和好如初..我好憎x"mas那幾day..最後結了婚..下月8日我哋結婚4週年.............

今日我在同一位置發現了補領回鄉証收據..他半年前不見銀包..連所有証件一同失去..我心痛.真的真的心痛極了 我無打算問他...我吾想比多一次機會他說謊...我再發現一張紙仔..裏面寫了一個女仔名和香港手提no..女仔字跡...張紙半年多前在他銀包發現過..當時他說吾要架啦...d friend 既女友no...今日我再見到那張紙條...我既直覺...有d野...我老公30 la...一d都吾定性..一星期有兩晚落酒吧...有10次我都去3次既...我係一個愛靜的人
他跟我雙反...唉...............我可以點做...教教我thx

annie ;-)

複式洋房

國民生產總值:244

Re: 懷疑老公有外遇.........

第一你冷靜d先...
其實好多男人都會keep起左之前某某的相片..不一定是問題,他也痕心燒了吧~
女仔字跡?怎樣能看得出來呢?我覺得是你的疑心令你胡思亂想,你可知你想得太多?你要是天天想著..問題只有不段增加..
你何不好好傾下,給大家一個機會?你可跟他約法三章,你要他知道係以後要怎樣,不然我就會走拉....
但你真的不要每一天都在想...知道麻

大宅

紙上寫住女人名婷ar
annie ;-)

禁止發言

國民生產總值:9054

水晶宮

國民生產總值:51754

2018復活節勳章 2018勳章

我都覺得你不如先問下佢,睇下佢有咩反應&解釋先,或者真係如佢之前所講,張紙只係d friend 既女友no呢?!如果佢同個女人有關係/聯絡,都將個女人tel.no.入佐落電話裡頭啦~唔洗重keep住張紙喎! 男人好多時都好大懵,有時擺佐好多無謂野o係度,唔係有心keep,可能只係唔記得掉~至於你話佢補領回鄉症,也不能証明什麼,如果佢根本咩野都冇,你單馮這丁點兒既所謂証據而誤會佐佢,咁對佢好唔公平嘛~自己亦嬲得好唔抵!
平心靜氣問下佢先,唔好將陳年舊事聯想埋一齊,問佐喇,睇佢咩反應,到時先再算吧~
Childhood is journey, not a race.

大宅

將電話入no...我咪知lo...我有機會check他電話
最心痛....他偷偷地補領回鄉証 :evil:
annie ;-)

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

睇定d先啦...

[url=http://lilypie.com][img]

洋房

國民生產總值:197

may i ask you have children or not? u better ask him directly , tell him u don't like him go to bar......
tell him how u feel.....

複式洋房

國民生產總值:134

佢工作如果唔使返大陸,你咪叫佢比回鄉証你keep囉!
電話方面,你可以check佢個statement有無長途電話record架.

大宅

國民生產總值:1490

我既教訓就係, check 得太多, 你要諗清楚, 就算佢有無第三者都好, 你第時會唔再同可以係埋一齊先? 如果唔會, 你 check佢係 o岩既, 如果答案係會的話, 等佢番黎啦, check 得多, 你越知得多, 佢越番唔到轉頭, 你地距離越黎越遠, 你個心都唔好過 .... 你要學識相信唔係再懷疑 .... 知嗎 ?
你要記住, 問題係佢帶出黎既, 應該比番佢諗, set 個 target 比自己, 等到真係頂唔順先問清楚佢 ...

大宅

國民生產總值:2835

2018勳章

先考慮自己可承受的底線(如屬實的話,自問有何打算),待自己冷靜的狀態下向他細訴自己最近的不安及困擾,並要求他認真處理此事!

該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.