影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

其實個個都鄧佢高興,剩佢自已唔高興

原帖由 kerobobo 於 09-9-5 09:41 發表
我都覺得本什誌影到既係2個唔同細路女,就係佢有前科,擘大眼講大話,就算依家話個女唔係佢既,都冇人信,d人咪仲搵多d野去証明,如果佢真係有仔女,我仲鄧佢高興. ...
行到水窮處 坐看雲起時

侯爵府

唔係化.

今次佢真係玩鋪大.博你地呢世查唔道.

原帖由 920pp 於 09-9-5 06:13 發表
其實佢之前出席"道X"的活動時,主持問佢最難忘係咩,佢快口答"有一個小朋友同我個女咁大"之後佢立即傻笑。
其實有有咩所謂呀!
而家仲話出經律師行發聲明:無子女 ...
行到水窮處 坐看雲起時

禁止訪問

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你都幾得意喎,人地都出左律師信,話自己冇仔女,你仲話人地唔認女都有既 個d無辜既小朋友,日日夜夜比狗仔隊跟,真係幾騷擾到人架喎,d 記者真係作得就作:tongue:

原帖由 lormy 於 09-9-4 22:49 發表
佢而家繼續唔認女, 令到大埋記者不停去騷擾佢家人搵證據, 呢點佢會諗唔到咩~ 大話遲早都俾人踢爆, 不如大方d 認左佢, 雜誌報導多一兩期就無人再理佢架啦~ 不過呢 ...佢認左就再無乜新聞價值喇, 一個成五十歲既阿伯, ...

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

絕對應同,d 記者有咩作唔出先得架,的而且確又真係有人信架啵

原帖由 mrsright 於 09-9-5 10:10 發表

你講緊個本叫壹周刊, 如果你當日係玩場, 或者有睇番當日既video, 你就知壹周刊點樣去屈人. 而真係有人相信咁先可笑

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

劉華咁多年都無嘜負面新聞, E家D人米趁機做你囉, 其實我地系唔系要放開D睇開D呢!

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

不曝光不緊要. 但他們不會如果有子女, 卻發表聲明硬說沒有. (當然我不能肯定劉先生有沒有, 如果真的沒有. 發表聲明也是對)

原帖由 浩天靚媽 於 09-9-5 22:02 發表

人人處境唔同,你父母會比大班傳媒影??

唔好話藝人啦,d名人有錢人都唔會比自己仔女咁細個曝光,某程度上係怕比人點相綁架...

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

如果佢冇就算囉,
不過好多人竟然覺得有都可以唔認嚟『保護』佢地?
我諗唔到有幾多個名人明星(紅過佢有錢過佢)會唔認自己d老婆仔女嚟保護佢地喎!唔通果d人通通唔愛錫家人?
大話當然人人都有講過,
不過結婚生仔d咁大嘅大話真係冇乜人講過囉,
除咗包2奶同私生子果d ......
原帖由 ysnmama 於 09-9-5 09:18 發表
不曝光不緊要. 但他們不會如果有子女, 卻發表聲明硬說沒有. (當然我不能肯定劉先生有沒有, 如果真的沒有. 發表聲明也是對)

首頁

尾頁

跳至