意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 162|主題: 38992

跳至
婚後,出街仲會唔會手拖手??????

男爵府

國民生產總值:5001

婚後,出街仲會唔會手拖手??????

而家拍拖就話去街會拖手姐,
結咗婚仲會唔會????????
會唔會比人眼望望GA?????
村姑 亞Bee

大宅

國民生產總值:3235

Re: 婚後,出街仲會唔會手拖手??????

我想問............ 人地都唔知你結左婚定拍緊拖架???
仲有, 點解會眼望望?????
你唔見d結左婚幾十年既老公公老婆婆都係手拖手去街~

好勒~ 我答番你, 我結左婚, 出街仲有拖手

[/url]

翡翠宮

國民生產總值:76816

好媽媽勳章 畀面勳章

會, 但係有了阿仔之後就少左

我隻手留番呢拖阿仔喎! :mrgreen:

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

會架...不過而家有左b仔之後少左...因為要推住架bb車...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

國民生產總值:14718

2018勳章

會...佢响隔離唔拖好唔自然架
拖唔到(佢攞住好多野) 我都要 '蚊' 住佢衫尾架

大宅

國民生產總值:1163

會...佢响隔離唔拖好唔自然架

我都係咁話, 點都要拖住

大宅

國民生產總值:2762

好媽媽勳章 醒目開學勳章

yannstan 寫道:
[quote]會...佢响隔離唔拖好唔自然架

我都係咁話, 點都要拖住 [/quote]

我都好認同,唔拖唔係咁慣 :lol:

大宅

國民生產總值:1382

如果唔使帶仔出街就會囉,
但一年都無兩次 :cry:

子爵府

國民生產總值:13277

仲係十指緊扣咁拖。 :mrgreen:
我~好~幸~福~呀~

大宅

國民生產總值:3056

睛靈勳章

會, 有時攬腰, 仲成日同人講, 佢仲溝緊我... :lol:
真唔知醜.....
del

大宅

國民生產總值:1708

會,仲會十指緊扣咁拖。希望到老都係咁拖 。 懶得理別人點睇。 不過,有時人逼的地方,要拖住個仔,就要兩公婆一前一後行,唔會三人行,阻住條路。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

禁止訪問

國民生產總值:30345

男爵府

國民生產總值:7251

why not.......?

子爵府

國民生產總值:13990

會gar

男爵府

國民生產總值:5001

近排周不時都見到d老公公&婆婆拖住手過馬路,
我望到都會心微笑.............
村姑 亞Bee

侯爵府

國民生產總值:24100

畀面勳章

會呀!

伯爵府

國民生產總值:15620

睇情況啦!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

國民生產總值:1763

會呀,佢唔拖住,我會啤住佢呀 :-x

子爵府

國民生產總值:12921

理我條街d人點睇姐,我有我地拖手仔...又唔係拖人地 係咪...而且我見到d公公婆婆拖手仔...實會問我老公..."第時我地會唔會好似佢地呀?"...

禁止訪問

國民生產總值:4610

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.