夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大男人...

我老公好大男人, 不知如何面對下半生. 他永遠是對, 我永遠是錯, 好辛苦, 如不是為了個女一定會離婚
04年5月出生 女仔 8磅重 :-P 06年3月出生 女仔 8磅1重 ;-)

大宅

Re: 大男人...

咁佢錫唔錫你?? 我老公都好大男人o架, 不過佢好錫我同bb. 不如你試下同你老公傾下, 可能有轉機!!!

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

vickie_chui 寫道:
我老公好大男人, 不知如何面對下半生. 他永遠是對, 我永遠是錯, 好辛苦, 如不是為了個女一定會離婚
你拍拖果陣唔知佢係咁大男人咩?仲嫁佢?

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章

其實我o個個都好大男人, 我起初真係頂唔順佢d性格
佢話一就要一, 我同佢性格簡直一樣, 火星撞地球....
但我同佢投訴過, 而家佢都改善左, 做到應該要大男人o既時
侯佢先大男人。

坐低慢慢傾, 同佢表達你o既不滿, 呢個係最好o既解決辦法。
我~好~幸~福~呀~
雲師奶 該用戶已被刪除

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

docomo 寫道:
[quote]
vickie_chui 寫道:
你拍拖果陣唔知佢係咁大男人咩?仲嫁佢? [/quote]

我男朋友都係咁O家.....咁我都唔知嫁唔嫁好...... ?-(

男爵府

環保接龍勳章

投訴?慢慢傾?沒用.....佢只會話.你不要煩我..
有爭執?佢會話你忘恩負義,你食佢住佢靠佢,但佢忘記誰個幫佢照顧個家. 誰個是免費阿四。
要離婚?佢話你養尊處優.沒他就沒法生活.然後好自信地唔相信你真係會離婚。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear :

同佢坐低慢慢傾啦!可能佢都覺得你大女人呢?我的脾氣好大架,我老公有時都講笑話就得我好辛苦架,不過佢話都要就啦!大家互相遷就啦!不好下下講離婚呀!有時收吾番架啦!傻女.

bettylam
NNN

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

Harry媽 寫道:
投訴?慢慢傾?沒用.....佢只會話.你不要煩我..
有爭執?佢會話你忘恩負義,你食佢住佢靠佢,但佢忘記誰個幫佢照顧個家. 誰個是免費阿四。
要離婚?佢話你養尊處優.沒他就沒法生活.然後好自信地唔相信你真係會離婚。
有d人大男人得黎,都會錫老婆,
但你果個咁樣話你,點只係大男人呀,
簡直係唔尊重你喎
:evil:

大宅

小女人最愛大男人
大女人最怕大男人

小男人最愛大女人
大男人最愛小女人

大男人與大女人一起就會好似你咁
容忍容忍
婚前大男人容忍大女人
婚前大男人容忍大女人

婚後不容側變忍
為何不再容要去忍呢
兩個都是同一類的
包容下吧萬事有雙糧$ :mrgreen:

男爵府

vickie_chui
我老公都好大男人嫁,你老公店男人人法先?對你同女女好唔好先?理唔理屋企先?
做人至緊要開開心心 :-D

大宅

@"@ harry 媽,
你講的話, 我有好同感!! 投訴! 投訴是什麼? 能吃嗎? 面對這樣子的男人(前男友), 我曾平心靜氣咁同佢講, 可惜, 還沒講完等2句, 佢就話:"低b" 或 "唔好煩啦" 跟著就做別的事情, 沒有再理會我啦. 連傾都唔肯同我傾><

永遠都是佢最有道理, 我講的全是狗屁~"~ 簡直係同佢簽左南京不平等條約!! 我係人, 佢又係人, 都係有阿媽生ga, 點解我要活得咁委屈, 咁冇尊嚴><~

乜野叫做對我好?! 送首飾? 靚衫? 外遊? 電玩? 手機? 過時過節討好我父母? ~"~ 物質上的好, 算什麼? 佢都唔關心我, 唔會同我傾計. 曾經, 我病到入醫院, 爽約不能同佢拍夜景, 佢就冷冷的道:"咁你即係唔黎啦! 你自己慢慢睇醫生啦, 88" 當場我喊左出黎.-.-

我同佢講分手, 都講左成年...佢先肯分-.- 要分手?! 佢話我:" 你都咁大年紀啦, 冇人要ga la, 現在只有我肯接受你.."
佢都有病, 我先得2幾歲 ~_~ 講到我好似爛貨咁. 我咪一樣有人追-.-a

在我個case, 這樣的男人, 早閃免浪費青春!

民房

投訴、坐低慢慢傾?冇用架!轉過頭又打回原形!呢d

首頁

尾頁

跳至