跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇好既澳門兒科醫生介紹呀??

bb咳得好緊要...琴日開始發燒都唔係點退...今日帶過佢睇一個叫梁子杰既醫生....唔知佢得唔得架呢??除左佢仲有邊個醫生可以介紹比我呀??

多謝指教~~~

伯爵府

Re: 有冇好既澳門兒科醫生介紹呀??

caffey2003 ,
你現在個b好返未呀?
我家二個小寶寶都係睇開"陳立亦"既,電話係258960.
工作時間:星期一至六,上午八點半至下午1點,下午三點半至七點咁囉~
陳亦立那度多數都係食藥架,好少好少機會會叫你個b打針咁囉~
不過都要睇過人,甲唔甲個醫生咁.

民房

陳亦立,幾好呀
我係游兒~多多指教 :wave: :wave:

男爵府

康偉道好吾好呀 ?-(

[em:3 :]

珊瑚宮

2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

康偉道...我唔鍾意佢 :evil: 上次睇完我咒左佢幾日丫...冇藥係度又叫我地打乜針打乜針.佢有係度比錢打都冇所為..點知係叫我老公自己去藥房買喎..結果我老公走左半個澳門既藥房都冇果隻藥...係診所等左老公個幾鐘...最後問個醫生..周圍都冇藥喎..佢先答..係丫..果隻藥要訂.唔係間間藥房有..我頂..咁你就唔好叫 我老公即時去買啦..駿駿果時先14,5個月..上佢果度用要行樓梯冇帶車仔..結果等我老公個個幾鐘...我就要抱住駿駿訓..重要大袋bb野係身..真係多得佢唔少

大宅

係呀,康偉道我阿仔都有睇過,果時佢發燒,成個月都係退下燒下,去睇過梁子杰都吾得,又篤手指驗血,果個康偉道淨係幫我仔仔做d普通檢查,度高磅重,跟住就話佢傷風o者,叫我返去比返山頂開嘅藥就得,連藥都無開,埋單500大元,佢仲簡單過睇衛生局呀,睇完同無睇無分別.

大宅

SORRY各位媽媽先....咁遲先上黎

上次我仔睇完果個醫生之後都仲係咳得好緊要...仲係傷風..不過就退左燒...過左2日..佢D咳都仲緊要左...仲嘔得好緊要...所以都立即同佢番香港睇..之後話佢小支氣管炎...食左幾次藥就好番...

返黎澳門再問多幾個人...有個話栛同幾好...入面有好多醫生,,有2個係美國人...佢D仔女睇開都好好...

令好多人話鏡湖唔好...D藥好重...

大宅

月希

我個仔又係叫CHUN CHUN呀...不過唔係你果個CHUN..係呢個"雋"...你仔仔幾大呀???我果個就黎20個月...

多多指教~~

大宅

pinkylee

你講果位陳醫生係邊頭架???我抄低左個電話...希望唔好咁快用得著啦...HAHA...

珊瑚宮

2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

caffey...我仔仔就黎27個月大啦...

好耐之前駿駿都試過小支氣管炎丫..果時係依度睇醫生..幾次都只係話發燒喎..之後見佢都重係咳得好勁下..返香港同佢睇啦..個醫生一聽完肺d聲..就話係支氣管炎啦..食完佢d藥就好番晒囉...之後有乜時係澳門睇完..得閒返開香港都會同駿駿去睇下..澳門d醫生太..求其啦...

伯爵府

caffey~
係舊麗都戲院對面呀,,,,,,即係係3388快餐點哥頭,你知唔知邊添呀~
要上一樓架~
不過你打佢地個電話,D姑娘會教你點來架啦~

大宅

月希

你真係講得岩。。。呢到D醫生都真係幾求其。。。其實我而家都係HK佩定藥過黎架啦,小小傷風咳都係食番果D。。

大宅

pinkylee

唔該哂你先。。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題