美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有冇人知邊隻暗瘡膏好

有冇人知邊隻暗瘡膏好呀, 臨過年塊面生左2大粒大孖瘡, 勁樣衰. tks.

男爵府

Re: 有冇人知邊隻暗瘡膏好

"撩草煎啦""有一隻查暗瘡好好嫁....紅色細細樽...大大pat點落去暗瘡位度....第二朝...粒瘡瘡就會乾哂嫁啦.....

洋房

在千色店的貨架上有一隻Good Health的產品叫Aloe Vera pure Jelly 勁正!
初初起暗瘡時查上去,笫二日唔會起。
如果暗瘡已起,查上去亦好快好!
最緊要都算平!

別墅

The Body Shop既Tea Tree Oil,細細支,好似7x蚊~
好好用,搽係痘痘上,第二日已消炎,唔紅唔腫

過去的留不住, 未來的難預測, 守住現在,當下即是~

洋房

Mario Badescu的 drying lotion非常好用,如果暗瘡想起,只要在睡前塗上,明天就不見了,如果已經很大粒,就可以好快收乾,還有好印的功能。

大宅

Dalacin T 有暗瘡水(適合油性皮膚)&暗瘡膏(適合中-乾性皮膚) 藥房有售 $75左右

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

THANKS FOR ALL SUGGESTION. I WILL TRY TRY LE. BUT TEA TREE OIL IS NO USE FOR ME. 我個D係超級毒瘡.真煩. BUT ANYWAY, THANKS A LOT.

伯爵府

雪完美去豆美白精華, 真係平靚正!
mb的drying lotion我都有用過, 但覺得一般, 而且用法比較麻煩
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

首頁

尾頁

跳至