在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無做cabin crew既媽咪????

呢度有無做cabin crew既媽咪呢????

我生完呀女之後成日都唔想飛... 本來已經好努力搵過份office job.. 但好enjoy而家好多時間晌屋企教呀女呀~~ 所以有好既offer最後都係推左... 都係諗住唔走啦~~ 但我忍唔住又成日report sick窩~~ 再咁落去唔係辦法....!!

請問有無過來人分享下??? 呢個現象會直到幾時呀?? 點improve呢??

民房

Re: 有無做cabin crew既媽咪????

IceCrm,

我生完bb已即時quit左份工, 因為真係唔捨得及唔放心放低bb俾工人, 而且我好enjoy每晚講故事同埋睇住佢瞓覺既甜樣, 而且當bb大d同番學(好多功課要跟), 佢識得會唔舍得你嫁, 有一份定時及安隱既工作始終較適合~~~這純粹個人分享. 而且已經係六年前既事.

fatima

別墅

IceCrm,Fatima,你好 !
請問interview時難唔難 ?
Thanks !

洋房

hihi.. I 'm cabin crew too.. I 'm now pregnant, I would like to quit my job as well.. but, and wanna to find other office job...the problem is I never work as a office lady... it's difficult to find a stable job like fm 9 to 5 or 6pm.. fm Mon to Fri??
thks

首頁

尾頁

跳至