夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

妳最頂你老公唔順系乜

公平小小你老公最頂你唔順系乜之後來個講下男人吧
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=252295&forum=13&14

唔好太老實呀
男人好心傷架

我老婆話我惡死
無情趣
成日打電腦
成日整架車
成日唔理呀仔........ :mrgreen:

大宅

Re: 妳最頂你老公唔順系乜

EQ低,臭脾氣,做錯野,自己就側側膊,人地就唔放過.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

禁止訪問

別墅

腳嗅!口嗅!

禁止訪問

大宅

飲酒 :evil:

大宅

最頂佢唔順.......成日睇卡通片, 成日食野都食得好濃味同勁鍾意食煎炸野同埋食肉....嘩! 好多, 講到今晚訓覺都未講完 :mrgreen:

翡翠宮

2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

用完

大宅

發脾4時亂掉野
該用戶已被刪除

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

"lsl" 寫道:
[quote]
yammyma 寫道:
EQ低,臭脾氣,做錯野,自己就側側膊,人地就唔放過.

嘩,我老公同你老公好似同一個人咁 [/quote]

我老公都係咁架 :mrgreen:

侯爵府

醒目開學勳章

曲變直o既所謂道理<======好難頂!!!

別墅

臭腳.... :mrgreen:
傑傑0係2004.3.3出世~重3.33kg~!!

洋房

鼻鼾

洋房

我多咗個仔呀~!many many 不滿呀~!一時一樣,變幻過d天氣,唉~! 成日都要"big"住人 訓,洗人唔洗本,講住咁多先啦~!佢睇到又發皮4啦~! :-| but 好似小朋友咁...摟計...(限於係屋企)

大宅

我最頂老公唔順就係,佢同其他任何一位女仕都咁好傾 ~~

仲有, 各位媽咪,
你地怕老公對腳有味牙, 我有一個方法, 要預備兩樣野既,
第一係 cheap cheap 磨沙糕,
第二係 body shop 黃色for foot 既 lotion,
兩樣加埋都唔洗兩百蚊同埋可以用兩三個月, and then
你老公做完之後應該會好舒服, 同埋, 你唔洗點再聞到佢 d 臭腳味,
做法, 預備水一盆, 幫佢浸腳 or 等佢沖涼後, 自己輕力磨下對腳既死皮, 力度唔洗太大力, 一星期一次 or 兩次, 有香港腳既都無問題, 但唔可以咁大力(尤其是要清潔腳子la位), 和暖水就 ok, 如果佢自己唔做, 你就等佢睇電視既時候幫佢整, 同埋時間唔洗太耐, 大約每隻腳兩至三分鐘都ok, 但要 keep 住做, 如你有煮婦手就叫你老公自己黎喇, 如果你皮光玉滑, 唔洗驚嫁, 幫佢整完之後, 查埋 lotion , 自己洗乾淨對手, 查番自己既 lotion 就得嫁喇, 香港腳唔一定會傳染既, 除非你 d 皮膚都係缺小 o左某 d 免疫力啦, 我老公好多年前直頭對腳爛到見骨, 依家都比我攪到靚 o左好多,我都無事, 而且佢行路都舒服好多....
試下啦, work 嫁 ....

別墅

最頂唔順系天氣冷時仍著t-shirt+風褸,以為自己好大隻吾會冷親,今日又係咁要我黑面先識換番件褸......

男爵府

2020勳章

1973 寫道:
..... 如果佢自己唔做, 你就等佢睇電視既時候幫佢整....

HA?? I need to wash feet for him~~NO WAY :evil:
DIY la

男爵府

2020勳章

lgmeme 寫道:
鼻鼾

same same

大宅

apricot
我建意o者, 我試 過一次之後, 我老公點都唔比我洗, 佢話我辛苦 ... 但查腳我又會幫佢查喎 ... 睇到佢對腳唔再爛, 我返而有 d 自豪添喎 ... :p

首頁

尾頁

跳至