夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

真係好奇,同一個完全唔同性格既人結婚

我需要既野,佢又比唔到我,佢需要我既野,我又好難比,真係唔知點解個天要比我地起埋一起.
我覺得兩個人起埋一起,要互相支持,鼓勵,加d浪漫.
佢就覺得最緊要搵錢,跟住咩都唔理...
佢要我點就點,我想同佢蓋被,都會比佢鬧..好唔領情.
我覺得我好無用..佢令到我覺得我起呢個世界上係可有可無...
佢想我可以好似人地d女強人咁,自己照顧自己,唔需要靠佢.又想我可以做一個好媽媽....
我係唔係擇錯老公呢?
我想我老公至起碼關心下我,錫下我...都咁難??
Our Baby is 2 years old

子爵府

好媽媽勳章

Re: 真係好奇,同一個完全唔同性格既人結婚

DorothyBBB:你識佢個陣時係咪都係咁架...定係結左婚之後先係咁...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

最初都無咁嚴重,而家真係好唔惦.
搵錢係好緊要,但都要大家培養下感情.
我而家好似成日自己一個咁,又唔想我湊仔,又唔比我做呢樣做個樣,但又想我好似佢阿媽咁.
我而家覺得我好似人地養個d寵物咁,開始被遺棄.
最好連吠都唔好有一聲...
好苦.....好無助...有時有d野真係唔係咁敢話比人聽...
Our Baby is 2 years old

大宅

是,我同老公係兩個世界的人•我脚踏實地,他輕浮妄想,都唔知点解可以走埋一齊,最近亦因他要做生意,但又無本錢,口聲聲要二按層樓借錢,我話唔可以,萬一生意唔好,又要供樓、又要還錢,他辭份工已無比家用,萬一仲要同佢還債,想我死咩,他仲死撐話一定有錢賺,吹脹。

仔仔06-12-2003出世

首頁

尾頁

跳至