烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇麵包機用的食譜或者綱頁可提供???

請問有冇麵包機用的食譜或者綱頁可提供??

唔該,唔該 !!!!
:wave: :oops: miu 213 ?-(Opps I did it again ....!!!

大宅

Re: 請問有冇麵包機用的食譜或者綱頁可提供???

麵包機
烹飪錦囊都有講架

一齊討論下!

大宅

miu213,
睇下呢個岩唔岩用
http://leilako.com/recipes/
http://hk.myblog.yahoo.com/pupple108

大宅

lamlam816,

The wedsite are very useful,

THANKS!!!

miu

:wave: :oops: miu 213 ?-(Opps I did it again ....!!!

別墅

Hello miu213,

你依家有無用開麵包機呀,我想買部試下,想聽下有無人依家用緊。

大宅

唔好考慮princess
佢既造飽過程太快

粉團冇辦法發得靚

大宅

wongleelee ,

我個部係 kenwood 麵包機,最近先買!
還未開始用!
睇個綱頁介紹d麵包好正woor.....
唔得,我都係要快d做返個先 .......

大宅

miu123

你好捨得呀
K記要成千蚊呢..

大宅

呢個網都幾多款0家~d野又詳細
http://leilako.com/recipes/breadmaker/machinebread_list.html
冇睇到之前有人post左添.....算la你當冇睇到la...

別墅

miu213,
咁你用在再話我知好唔好用~~~~ :

小白427,
多謝你話我知啊!!!

大宅

隻隻bread machine都差唔多

我有2部
一部係likone, 一部係princess..
其實最緊要揀d製包過程大約3個鐘就差唔多. 唔好揀太快完成製包程式. 公主牌就係例子.

別墅

小白427 ,

唔該晒你呀!

首頁

尾頁

跳至