嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

大陸pampers??

聽朋友講話大陸pampers平好多,係hk price一半,有無媽媽用過信唔信得過??會唔會係假野? ?-( ?-(
我係安嬰兒BB

大宅

Re: 大陸pampers??

會唔會係冒牌呀??? 你知啦大陸咩野都有冒, 連醫院都有冒牌, 我就唔係好咁比bb用勒.
該用戶已被刪除

子爵府

harris 寫道:
聽朋友講話大陸pampers平好多,係hk price一半,有無媽媽用過信唔信得過??會唔會係假野? ?-( ?-(

大陸好多假野架, 連粉絲都假, 何況 pamper, 賣咁平, 唔好信, 一陣間條片片到有條虫入左BB pat pat 咁點算, 慳慳" my" "my" 要俾錢 BB 睇醫生咁仲慘

親子王國以外之相冊連結已被刪除

珍珠宮

我都覺得咁貼身既野, 最好唔好試喇, 講真比BB用PAMPERS, 都係捨得架啦, 如果想平, 都仲有其他牌子架.

男爵府

好媽媽勳章

絕對同意!!!
cway 寫道:
我都覺得咁貼身既野, 最好唔好試喇, 講真比BB用PAMPERS, 都係捨得架啦, 如果想平, 都仲有其他牌子架.

大宅

我auntie 個孫佢有用china pampers ga 以我所知pampers係china 係有代理但係個price 同hk 係差 0.1or0.2 即係一樣 so 不如係hk買 車費 人工都蝕埋

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都好同意!!!!!
cway 寫道:

侯爵府

我自己住北區的, 差不多每星期lunch time見到好多人一車車咁買奶粉, 尿片, 就連m巾都買好多返大陸, 如果大陸o的野真係用得放心, 佢地就唔洗黎香港買貴幾陪啦!

大宅

pampers係大陸唔平架, 我係上海買過, 超薄價錢同香港差唔多, 棉柔仲貴, 一包中碼(54片)要成$200幾, 所以我諗你話平一半既可能係假貨. :-|

洋房

christywai 寫道:
pampers係大陸唔平架, 我係上海買過, 超薄價錢同香港差唔多, 棉柔仲貴, 一包中碼(54片)要成$200幾, 所以我諗你話平一半既可能係假貨. :-|

我都驚係假野
我係安嬰兒BB

首頁

尾頁

跳至