意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 7|主題: 38829

雙子座老公又如何?

複式洋房

國民生產總值:477

雙子座老公又如何?

我老公是雙子座,更是典型那種,成日很多鬼主意,又喜歡新鮮事物,內外很不一樣,雙重性格,但很聰明,反應很快,跟他一起從不覺得悶,很開心...

別墅

國民生產總值:548

Re: 雙子座老公又如何?

but 佢地成日坐唔定同無恆心呢........因為我hubby都係雙子座, and than 好爛"訓", 婚前就覺得好開心不覺得悶, 但當有咗小朋友之後就覺得有問題law....唉! 婚前婚後的分別矣 :-( :-( :-(
[size=medium]心中还有你我分, [size=medium]彼此不會愛得真

複式洋房

[quote]
mirandasammy 寫道:
but 佢地成日坐唔定同無恆心呢........因為我hubby都係雙子座, and than 好爛"訓", 婚前就覺得好開心不覺得悶, 但當有

伯爵府

國民生產總值:18444

我老公都係雙子座,但佢比我有耐性,尤其是對住個囡,餵佢食飯、玩,加上佢份人都好踏實,而且好顧家。

至於成日變尼家野我就唔覺,變既係我,有時佢落實左一樣野,會好快攪掂!

當然,過往的經歷及家庭的教導也很重要!

世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

別墅

[quote]
ek107 寫道:
[quote]
mirandasammy 寫道:
but 佢地成日坐唔定同無恆心呢........因為我hubby都係雙子座, and than 好爛"訓", 婚前就覺得好開心不覺得悶, 但當有
[size=medium]心中还有你我分, [size=medium]彼此不會愛得真

別墅

tsuitung 寫道:
我老公都係雙子座,但佢比我有耐性,尤其是對住個囡,餵佢食飯、玩,加上佢份人都好踏實,而且好顧家。

至於成日變尼家野我就唔覺,變既係我,有時佢落實左一樣野,會好快攪掂!

你老公真好, 由其呢句 "至於成日變尼家野我就唔覺,變既係我,有時佢落實左一樣野,會好快攪掂!" 我隻佬完全相反, 佢always話落實d野, but真係命短d都等唔到佢.攪掂...唉

大宅

國民生產總值:2072

我有個fd既老公都係雙子座架, 聽佢講, 佢老公又真係幾鍾意玩, 坐唔定, 但係就好容忍我個fd -- 呢位金牛座小姐, 佢份人都幾硬頸, 又大脾氣, 我fd話佢老公個亞媽(即係佢99)同佢老公講, 話呢個女人(我個fd)成世食住佢喎, 不過, 我個fd都有自知之明架啦, 佢話會改下自己D脾4, 又睇下點

複式洋房

tsuitung 寫道:

我老公都係落實

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.