意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 2|主題: 31366

做新城電台性熱線個吳穎英醫生好細心的

複式洋房

國民生產總值:180

做新城電台性熱線個吳穎英醫生好細心的

大家有無聽逢星期六晚新城電台的性熱線呀? 個醫生叫吳穎英, 我見她是女醫生, 所以搵佢幫我做婦科檢查. 原來佢幾成熟美同好鬼溫柔細心的, 我極力推介比大家.

**她是全科醫生, 不是婦產科醫生

別墅

國民生產總值:592

Re: 做新城電台性熱線個吳穎英醫生好細心的

Letitia: 拒真是一個好好的醫生,我想問你是去旺角定何文田睇,我是去何文田的,最慘拒是十一點後先返,每個症最少睇9個字.但是睇到12:30.上次拒見我帶埋個女去睇,居然教我點樣培育個女,連護士都話起電台仲講唔夠,真攪笑.我想知做婦科檢查要幾多錢.

複式洋房

係呀, 我上次帶BB睇佢, 佢教我點煲粥仔比BB食, 又教我點做好老婆. 我傷風感冒都睇半個鐘, 其中二十五分鐘教我湊女.

我何文田同旺角都睇過, 檢查約400蚊左右

別墅

國民生產總值:603

Letitia,
可否給吳穎英醫生的診所地址(何文田同旺角)我?另外,如果找她睇傷風感冒耍幾多錢?不好意思,問你咁多問題.希望你不介意.
Big-Cat

複式洋房

何文田 - tel: 27123535
旺角 - tel : 23959565

睇傷風感冒- $200

複式洋房

何文田 - Mon-Sat (A.M)
旺角 - Mon - Fri (P.M)

別墅

國民生產總值:603

Thanks a lot.

大宅

國民生產總值:2701

佢又真係好好架,D葯又夾我同BB, 不過又真的要等好耐, 我試過下午4時到達診所, 我排笫三, 最終都要6時先走得. 我比佢做過婦科檢查, 又真的好溫柔細心. 我而家仲聽佢做節目

大宅

國民生產總值:2685

Hi Letitia,

請你pm吳醫生地址給我, 謝謝!

Rabbitlee

複式洋房

Please check PM.

男爵府

國民生產總值:5684

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Letitia,

我都想要吳醫生

複式洋房

何文田 - Mon-Sat (A.M)
Tel : 2712 3535

旺角 - Mon - Fri (P.M)
Tel : 2395 9565

男爵府

國民生產總值:7334

我都有聽佢既節目呀~~~我試過e-mail問佢問題, 佢係電台度都答得好詳細~~~既然你地講得佢咁好, 我下次有BB都要睇佢先得!!!!

侯爵府

國民生產總值:20724

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Letitia,

I also want to know the address of Dr. Ng. Can you PM to me. Thanks!!

複式洋房

Carol KK

**她是全科醫生, 不是婦產科醫生

複式洋房

旺角 : 旺角彌敦道655號胡社生行2106-07
Tel : 23959565 (Mon-Fri PM)

何文田商場
Tel : 2712 3535 (Mon - Sat AM)

男爵府

國民生產總值:5574

我想問個節目是在新城邊個台播? 幾多點鐘呢? 因我好想聽O下佢做節目, 唔該哂

大宅

國民生產總值:2350

係新城娛樂台 (FM99.7), 逢星期六2300-0100

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.