懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

請問廣華最新情況, 我2月尾預產期!

請問有沒有媽媽知道最近廣華情況呀,
姑娘同嬸嬸都好嗎? 我2月尾到預產期,
希望能遇到一些好姑娘啦!

民房

Re: 請問廣華最新情況, 我2月尾預產期!

我都想知廣華食緊咩奶粉.

大宅

好媽媽勳章

warmychan : 一月份食緊牛欄牌, 幾時會轉就唔知啦 !

emmycheung : 我剛於22/1係廣華順產生左小寶貝, 我係跟助產士小組, 即產前至接生及聯針都係由助產士負責, 我覺得廣華9成姑娘及嬸嬸都好好, 係待產室的姑娘也不錯, 放心吧 !
維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

民房

多謝你呀, 我同我老公都係度等緊我地囝囝出來呀!
好緊張.....

伯爵府

我就係17/1在廣華開刀生既, 我覺得待產房既姑娘好好, 仲好過產後果邊果d呀...

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

民房

請問你痛了幾耐才開刀呀? 自已有沒有得選嫁?

大宅

hi~emmycheung,妳好!我都係二月尾係廣華生bb

洋房

我想問你地老公有無陪產呀??係唔係要聽講座先??講座點樣book??

大宅

Hi!你好!我2月9日預產期,第二胎,我第一胎都係起廣華生,我先生都有陪產,但一定要聽"分娩的認識"先可以陪產,我覺得有人陪產個心都定o的。不過,個講座好full,若想先生陪產就快o的報講座。
廣華o的護士同o的嬸嬸都好好人,所以第二胎都起廣華生。
我今次係睇助產士,我覺得好過睇醫生,細心o的同詳細o的。
我都就快生,希望可以起預產期前生啦!

洋房

wylee,

若想報講座,要點報呀??因為我要到24/2先睇一次,可唔可以早少少報定,係唔係打電話去報,有無電話??同要俾的咩資料報名??

Many Thanks!

首頁

尾頁

跳至