意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 64|主題: 38836

好sweet, 好開心

複式洋房

國民生產總值:477

好sweet, 好開心

最近老公心情唔係好好,雖然剛剛還升了職,他很smart, 今年才三十歲,已是regional md了,但壓力也大了,加上家裏又有點問題,所以我也知他煩了.

不過我擒晚夜返時,佢叫了的士去接我,佢

伯爵府

國民生產總值:15550

Re: 好sweet, 好開心

我老公都係一樣 :-P 祝你們永遠幸福
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

別墅

國民生產總值:615

有好多野都係要兩公婆一齊去分擔,唔好互相推卸,唔好收埋收埋唔講,我同老公都有好多問題(公司,我同99,佢同朋友等),都係大家一齊傾下,雖然傾左未必有結果,但起碼俾對方知道自己點'林'先啦!
[img align=left]http://tinypic.com/2ik9wx[/img]

別墅

國民生產總值:614

That's great. As a woman I really understand that the feeling is so good when our hubby say such to us. That also prove we support, love each other!

侯爵府

國民生產總值:22720

congrats!

水晶宮

國民生產總值:64908

叻叻勳章 畀面勳章

禁止訪問

國民生產總值:30345

大宅

國民生產總值:2072

伯爵府

國民生產總值:15915

多麼的幸福,希望你們一直都咁幸福丫!!!!!

大宅

國民生產總值:2802

恭喜恭喜~
我同我老公都要向你地好好學習~

複式洋房

thx all mummies.祝新一年個個都甜甜蜜蜜!

我們這份感情真是得來不易.我同老公一齊已經有好幾年光景,但我倆其實是還未正式註冊,我已是他第二位太太,他很年輕已結婚,後來分開,我們再走在一起,很多時他還要照顧那個她和小孩,我只能寬容對待,有時是會不開心,但有他的愛護,令我開懷,所以我會盡量令他也活得開心.

水晶宮

國民生產總值:50537

2018復活節勳章 2018勳章

ek107,
雖然只是短短幾句說話,但足以見到你對他的好~~
你對他的體諒同疼愛,相信他是深深的感受到呢!
其實一個男人在他脆弱的時候,只要是對著自己深愛既女人,不用任何言語,那種相知相遇既感覺都能撫平他的痛楚/苦惱。雖然你未必能助他解決什麼,但只要有你的支持,相信他就有力量去抗衡佢既困難!
祝你地早日拉埋天窗 & 永遠恩愛!
Childhood is journey, not a race.

複式洋房

是是但但,
多謝你的那番話,令我知道他該知道我的付出.

其實很多人也以為我們結了婚,事實上也沒太大分別,我們也覺得這只是一張紙吧了,所以也沒特意去做,只要兩個人一齊時是開心,那理這些繁文縟節呢.

侯爵府

國民生產總值:24063

我家有隻曳曳豬

伯爵府

國民生產總值:17137

ek107,

好”鄧”你高興,希望你早日拉埋 :mrgreen:

複式洋房

好開心收到你地的message.

又過年了,希望新一年大家都開開心心!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.