意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 63|主題: 39108

想去旅行,但......!!!

別墅

國民生產總值:847

想去旅行,但......!!!

你地會唔會擺低小朋友幾日兩公婆去旅行(去d短線團),我有親人幫我揍bb,都不用唔放心問題,但我怕去到目的地之後會好掛住,你地會唔會放得低。

:lol: :lol:
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

該用戶已被刪除

Re: 想去旅行,但......!!!

大宅

國民生產總值:3710

醒目開學勳章 畀面勳章

我剛剛就去玩旅行.
我仔19個月一直都住我媽度, 今年8月會搬反同我一齊住,我地未來幾年沒有機會旅行, 所以就去0在先.

別墅

國民生產總值:949

同埋佢一齊去la!你囝囝都有19個月大,又可以自己行,同佢一齊有「另類」旅遊樂趣!

我地次次旅行都同囡囡一齊出發!

水晶宮

國民生產總值:69380

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

係呀, 我個女一到12個月大, 已同我地一齊去旅行, 你試下啦. 起碼唔駛心掛掛.

民房

國民生產總值:35

my son only was 7 months but we go travel with him for 3 times!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.