心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

好慘呀~~~~~~

好慘呀>.<我老公前2年被老闆cut左雙糧得返$3000花紅,上年再cut $800 今年直情雙糧冇花紅冇 真係難"位"佢老闆今年仲要請多幾個經理,又話要發大黎搞,月黎月刻薄 唉~都唔知佢係d咩死人老闆
執子之手,與子偕老~

男爵府

畀面勳章

Re: 好慘呀~~~~~~

[size=x-large]超無糧...超超無良僱主! :evil: :evil: :evil:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear All:

超無糧...超超無良僱主!就係攞晒呢的錢來發大攪及請多的人羅.

bettylam
NNN

大宅

啲老闆係咁架啦,食住1997個勢吖嘛,蝕就扣你,賺就唔會加返你.[size=x-large]賤人 :evil: :evil:

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我d老板仲無良呀,話公司無乜profit,今年無紅分,跟住扮可隣話私下自己拿錢出黎份dd 錢俾員工;轉頭咋,咪添設備發大公司黎攪~~~當d員工係盲架!白痴架!,profit & losss都唔知咩!!!!!!!!!o個d亞頭老板d 錢咪袋哂落袋囉,益政府交稅都唔益d打工仔!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

複式洋房

我又係咁呀, 2003年我有新 boss 入職, 佢個陣又話市度唔好, 要 cut double pay!! 之後 bonus 又 cut, 原先有成份糧咁多既 bonus (可以買到一個 LV 袋), 點知係舊年都 cut 左一大半, 只係可以夠買一個 $4,000 留下既 gucci 袋咋。點知 my boss 話比多我 la, 聽完火都黎呀!! :evil:
今年我地都已經八緊有冇得加人工, 點知佢話我地寫字樓冇份, 門市 SALES 就有 wor, 好唔公平呀!! 我係度做左差不多 4年 la, 都冇加過人工, 只係過試用期加過 $300 人工咋, 真係好 cheap 呀 !:-x
:oops: ~bobo101~ :cry:

首頁

尾頁

跳至