夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇試過每日見到一個唔識既男人,見到自己都開始對佢有好感呀?

各位有冇試過呀?
:oops: ~bobo101~ :cry:

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Re: 有冇試過每日見到一個唔識既男人,見到自己都開始對佢有好感呀?

咁大個人梗係無!
你估初中年代,望吓就當初戀咩!?

別墅

Re: 有冇試過每日見到一個唔識既男人,見到自己都開始對佢有好感呀?

我同我男朋友都係望下望下
望出愛火花喎....hahahaha
大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

男爵府

未結婚時就或者會,結咗婚就唔會有!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

畀面勳章

talkative 寫道:
[quote]
溫柔 寫道:
未結婚時就或者會,結咗婚就唔會有!

me too[/quote]

me 3~~ :mrgreen:

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

初中時就試過,諗落都傻傻地

男爵府

咁咪叫花心!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-| :-| :-| :-| :-|
村姑 亞Bee

首頁

尾頁

跳至