意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 59|主題: 39112

老公曾經有第三者的過來人請進

複式洋房

國民生產總值:263

老公曾經有第三者的過來人請進

如果選擇左比機會佢,但自己都仲好辛苦,對佢信任真係小之有小,時時提心吊膽,本來我想搵野做,但係而家又有左,有要睇住個2歲幾既小朋友,我想搵朋友出街,但又冇人睇我既小朋友,我真係好辛苦...一有空閒時間我就會亂諗...四圍check佢仲有冇呃我...佢一唔係我身邊我就會覺得佢去搵佢...我知咁落去真係會有問題...我又唔想同我老公講呢d野....亦冇人可以同我傾....真係屈住屈住好辛苦....同佢傾又怕佢嫌我好煩(因為之前講得實左太多),點解自己要愛佢多過佢愛我呢....有乜方法可以令自己唔諗呢??

大宅

國民生產總值:1626

Re: 老公曾經有第三者的過來人請進

小C,
我個case和你一樣,我和他結婚已經7年了,已經試過三次了,最近一次是早2個月,這次連我的屋企人都再不原諒他,我都是,但最近佢又向我認錯,說以後不會再這樣,你話我怎麼辦?最後我都俾機會佢,但已經不再信佢了,現在和他再一起都是為了個女,因她只得2years old.唔想她咁細個就無father,現在自己唯有看開一些,不要將他放在第一位,咁個人會開心的(我以前是好緊張他的),你可以try吓, :-|

大宅

國民生產總值:1490

小 c
我就成日聽歌同本身都有 d course 上緊, 但你一日對住小朋友, 走唔開好難唔諗嫁, 不過, 千萬唔可以比小朋友知你唔開心呀, 你住邊頭嫁 ?? 不如過埋年如果近的話, 一齊出黎傾下, 你黎我屋企或者出去飲下野都開以打發下嫁 ??
我 pm 個電話比你丫 ...

複式洋房

國民生產總值:443

我覺得女人呢始終都要經濟獨立,有份工做,擴寛生活空間,同認識多d朋友.咁樣對事都樂觀d,且有問題都多d朋友听你訴苦同開解.如果已沒有信任可言的婚姻,相信都不能維持很長時間.還要為他生這麼多小孩?將會苦了自已同小孩子們.

別墅

國民生產總值:638

有些男人不會錯
有一些男人錯過一次就會錯,浪子回頭
有一些衰男人,俾幾多次機會佢都會再錯.
睇下各位好唔好彩,遇到個咩男人
大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

其實自己諗咩...最清楚既人係你...其實你老公出面有第三者...係係你有左個陣時...定係你仲未有左個陣時呀...如果係你未有個陣時既...點解你仲同佢有bb呀...呢d男人...如果你唔再相信佢既...而你又唔想你d仔女咁細個無左個爸爸既...我覺得你可以去學下野...你而家有左bb...可以去上下d呼吸班...同其他媽咪學下放鬆自己...我諗你咁會好d架...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

國民生產總值:215

I really feel for you. I too has chosen to forgive but it's been difficult for me to forget. It's been two years la, to these dates, I still not able to trust him again, and been checking his e-mails and phone calls all the time. He was having affairs when I was 5-month pregnant. Just want to say that you are not alone. Get on BK, we are here to listen and offer supports.
:pint:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.