產前產後

跳至

首頁

尾頁

民房

請經驗媽咪給意見,用邊隻奶粉好?

本人3月預產期,請經驗媽咪給意見,用邊隻奶粉好? ?-(

侯爵府

畀面勳章

Re: 請經驗媽咪給意見,用邊隻奶粉好?

我就諗住俾A+BB食,因為我見我朋友個囡囡食得好好,不過最緊要都係BB啱食~~

大宅

我個囝囝之前食s26, 不過我覺得呢隻熱氣得滯, 依家轉緊隻雪印俾佢試下,其實如果bb食完隻奶粉日日有便便去, 又冇肚

民房

多謝你的意見

民房

多謝你的意見

大宅

雅培可以一試.
我BB每日起碼有一次大大, 加上我每曰都俾新鮮嘅orange juice佢飲.

男爵府

畀面勳章

我女女出世至7個月大都係食金裝美素力,一路都食得好好,臭臭痾得好順服,又唔熱氣唔"野"痰.都幾好
若要人不知,唔好太低B~~~

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

2021勳章

Letitia 寫道:
金裝牛欄牌啦! 近來好多兒科醫生推介, 因可防止便秘

真嘅? 我個bb將於四月頭出世, 我都惗住會俾金裝牛欄牌佢食, 不過唔知呢隻牌子係唔係比較冷門呢?我前一排在嬰兒用品問過人意見但一路都冇人回應呀。

禁止訪問

民房

我都識好多媽咪用A+

大宅

Sandylui, why not try breastfeeding nei?? It's the best food for baby. My baby is 3-month old today and I've been breastfeeding him. I really don't intend to breastfeed for so long before BB's birth but it's really much easier than I expect... so why don't try try first? You can go to the "母乳餵哺" page to know more ah !!

By the way, my surname is lui as well!
My naughty Chezkel is 7 yrs old la !!

民房

Dear Becky,

Thanks for your suggestion. I feel that breastfeeding is not easy. As I need to work after the approved leave, I might not have enough time to use breastfeeding.

首頁

尾頁

跳至