夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

離了婚的人, 會覺得好冇面嗎?

我冇離婚, 但我有離婚的衝動, 因我覺得夫婦之間的感情轉淡, 我唔自己重愛唔愛佢, 同佢一切好悶, 但佢對我好, 只是
我叫咩, 佢就照做, 即使做愛也一様.
他給我的只是安全感, 佢唔知道我想要咩, 我在他身上得不到
我想要的嘢, 請問我應該分不分開好呢? :cry:

洋房

Re: 離了婚的人, 會覺得好冇面嗎?

Pineapple,

Do you have any kid? How long is your marriage?

Clara

民房

hi Clara,

我冇小朋友, 結婚4年, 拍扡7年,
我是否不懂珍惜他, 要求過高?

別墅

每個人相處,
去到某個時間,
都會有平淡既時候,
朋友亦然,
其實最緊要大家懂得珍惜對方,
就算你真係離婚,
將來同第二個既時候.,
都會有一日會面對平淡,
做人最緊要活得開心,精彩.
做多d義工啦,會好d架.....
因為我都係......

洋房

delete

男爵府

When you first got married, was it because of '面'?

I think all relationships have their highs & lows. If you leave because it's not as exciting as before, then you'll never be happy. In my opinion, it's actually a blessing to have a smooth & not too exciting relationship. There are mums here where their husband do not 'listen' to their wives, and make them angry all the time... your husband sound OK. Try to be open and talk to him

禁止訪問

複式洋房

Agree with Andrea, security is more important than excitement. Excitement can only be found when the couples do not well understand each other at early stage. Try not to request too much, u will be more happy!!

民房

其實我同妳既情況可能比妳差 , 但係我都一直忍受著我太太的無理 , 唉 , 忍一時風平浪靜 退一步海闊天空

伯爵府

好媽媽勳章

刺激,新鮮感,
未必係要她比你的麻
你可以試下帶她去下旅行(自遊行果d)
多d出下街食飯...他開雜誌睇下有邊間新開的新菜式
兩公婆嘗試去重新建立一個新的生活態度
比多d機會對方去溶入生活

加油....新年快樂

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

無奈
NNN

首頁

尾頁

跳至