派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人係銅鑼灣shooters52攪過生日party呀?覺得O.K.嗎?

我會在下個月頭幫我囡囡攪一歲生日會,今日問過最低消費3000元,有無人係到攪過,請比意見,食物方面O.K.嗎?

大宅

Re: 請問有無人係銅鑼灣shooters52攪過生日party呀?覺得O.K.嗎?

[size=small]生日會就未試過,除夕時12人去過dinner倒數,野食唔錯,其實都係同一般美式餐廳如Ruby,DanRyan差不多,
不過我最懷念佢o既生蠔...嘩!!!!一流....一杯杯咁上...正到暈
不過真係好貴埋單$4xxx, 如果生日真係夠多人都不妨一試!!

大宅

Re: 請問有無人係銅鑼灣shooters52攪過生日party呀?覺得O.K.嗎?

花貓,

我已comfirm左啦?個function好大,好正.

大宅

[size=small]
Hi bobo1,

真開心呀,終於confirm左啦!!!
希望你囡囡有個快樂o既生日會,大人同小朋友都盡興啦!!!

如果你記得返黎分享下!!

別墅

bobo1,
你囡囡就快生日啦!
願你們有個開開心心既birthday party.
祝囡囡快高長大,精靈可愛。
If possible,返黎分享下shooters52攪得好唔好!!!!
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

男爵府

hi bobo1,
請問function room可容納多少人?佈置如何?

jc

洋房

我都想知呀,有咩可以俾小朋友玩呀?
Don't worry, Be Happy!

大宅

好媽媽勳章

Let's share your experience after the party :lol:

Wish your daughter have a joyful and wonderful birthday party

珍珠宮

請問銅鑼灣shooters52係邊?? 係呢度開birthday party要大約幾多錢?? 唔該

男爵府

TszHin媽咪 寫道:
請問銅鑼灣shooters52係邊?? 係呢度開birthday party要大約幾多錢?? 唔該

響times square架. 我都想知響果樹開party有咩野玩... :lol:
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

男爵府

((((((((((BoBo 1)))))))))))))

can u give some information?

首頁

尾頁

跳至