意見反饋
義工

想生BB 今日: 16|主題: 99014

大家知唔知period之前我o地係有d氣味

大宅

國民生產總值:4065

大家知唔知period之前我o地係有d氣味

大家知唔知period之前我o地係有d氣味(尤其個頭)

複式洋房

國民生產總值:378

Re: 大家知唔知period之前我o地係有d氣味

唔覺喎! ?-(

大宅

國民生產總值:4065

我聽D老人家講, 我老公都覺得好似有

侯爵府

國民生產總值:22720

淨係個頭呀? 未聽過喎... ?-(

大宅

國民生產總值:3874

咁係乜野味?
我又唔係好覺喎~
等我問下我honey先

子爵府

國民生產總值:12378

有架, 有d人m黎, 一行埋黎, 我就聞到, 有時d人同我距離幾尺我都聞到架, 可能佢地吾夠勤d去換m巾.

侯爵府

國民生產總值:22720

旦,
唔係咁犀利麻...
badegg 寫道:
有架, 有d人m黎, 一行埋黎, 我就聞到, 有時d人同我距離幾尺我都聞到架, 可能佢地吾夠勤d去換m巾.

王國長老

國民生產總值:14599

月餅勳章 王國長老

個頭有味又唔覺喎,你話下體有味我就知...

不過好似旦旦咁講"幾呎"都smell 到真係幾厲害喎.

別墅

國民生產總值:860

有咩味呀,可唔可以講清楚呀?等我下次留意下睇有無 ?-(

男爵府

國民生產總值:7751

畀面勳章

係呀!我老公話如果我有口氣出現(平時冇)....d M就會喺1-2日嚟ga la....真係好準ga....

大宅

國民生產總值:3265

呀! 咁攪野既, 我問吓老公先.

別墅

國民生產總值:916

monchan 寫道:
係呀!我老公話如果我有口氣出現(平時冇)....d M就會喺1-2日嚟ga la....真係好準ga....

我都係,我老公話我m果幾日有口氣,咁我咪飲多d水同茶囉。而下體我都覺得有d味,響果幾日我會用d女性清潔液,有幫助。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.