意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 4|主題: 31268

M come好痛,有乜辦法?

別墅

國民生產總值:799

M come好痛,有乜辦法?

如題。

大宅

國民生產總值:4137

Re: M come好痛,有乜辦法?

superfish :

您是指肚痛?
:arrow: 1. 食薑
    2.食B6都會減經量、肚痛,個人精神D 

複式洋房

國民生產總值:178

痛時可以放過暖水袋係肚度, 可以舒緩痛楚。

另外, m完後, 可以煲d當歸飲吓, 幾有用!

別墅

國民生產總值:603

不好食(飲)太多含咖啡因的食物,例如可樂,朱古力,咖啡.
至於飲當歸,我自己就唔得,試過飲完之後的 M come痛到行唔到,食止痛藥都唔得,要去打針先好d,醫生問我食過什麼, 我話飲當歸,她就叫我以後唔好飲...
P.S.: 我只是把自己的經驗分享,希望BabyNatalie唔好介意

複式洋房

國民生產總值:314

come個時,可以食D乜藥會無禁痛,我都好想知。

別墅

國民生產總值:895

superfish,

我有朋友好似你咁, 佢仲緊要, 每次黎都要食4粒特效必x痛先可以冇咁痛咋. 不過自從佢食左赤靈芝膠囊之後, 大概食左一個月咋, 即係下次黎就唔痛啦, 佢幾開心呀, 赤靈芝係用黎增強免疫能力, 同調節內分泌, 不如你都試下食啦.

別墅

creamy
Thank you ,咁係邊度有得買同埋點食呀?
creamy 寫道:
superfish,

我有朋友好似你咁, 佢仲緊要, 每次黎都要食4粒特效必x痛先可以冇咁痛咋. 不過自從佢食左赤靈芝膠囊之後, 大概食左一個月咋, 即係下次黎就唔痛啦, 佢幾開心呀, 赤靈芝係用黎增強免疫能力, 同調節內分泌, 不如你都試下食啦.

別墅

superfish,

赤靈芝膠囊係萬x & 屈x氏都有好多, 不過我睇過d資料, 消委會果陣測試過多糖成份, 最多既係 合x世紀(43%), 其次係 御x(29%), 我而家都係食緊合x世紀, 我係我而家做穴位治療果度買, 不過出面好似唔係好見有得賣, 皆因佢地做政府部門多, 好似記得華潤堂有得賣, 你搵下丫.

sorry 唔記得答你點知, 每日食3次, 每次2粒, 一定要空肚食, 最好一起身食, 食午飯前半個鐘食, 同埋臨訓前食, 食靈芝一定要空肚食先有用架, 唔係食左等於冇食.

別墅

Thanks,
大約幾錢呀?Sorry又煩到你!
creamy 寫道:
superfish,

赤靈芝膠囊係萬x & 屈x氏都有好多, 不過我睇過d資料, 消委會果陣測試過多糖成份, 最多既係 合x世紀(43%), 其次係 御x(29%), 我而家都係食緊合x世紀, 我係我而家做穴位治療果度買, 不過出面好似唔係好見有得賣, 皆因佢地做政府部門多, 好似記得華潤堂有得賣, 你搵下丫.

sorry 唔記得答你點知, 每日食3次, 每次2粒, 一定要空肚食, 最好一起身食, 食午飯前半個鐘食, 同埋臨訓前食, 食靈芝一定要空肚食先有用架, 唔係食左等於冇食.

禁止訪問

國民生產總值:16556

別墅

Creamy :
請問係邊度有得買?急用。
Thanks
Superfish
superfish 寫道:
Thanks,
大約幾錢呀?Sorry又煩到你! [quote]
creamy 寫道:
superfish,

[/quote]

別墅

superfish, conniechan1975,

唔好意思, 而家先覆你地. 重有最唔好意思既唔係華潤堂, 而係華豐先岩呀.

價錢唔係貴, $438/60粒, 唔知你住邊度, 因為我而家囉住佢張報紙(佢每三個月就出一次健康報), 裹面有哂d分銷點.

我pm幾個比你地丫.

提提你地, 岩岩開始食, 如果撞正M黎緊, 就唔好食住, 等d M完左先食, 跟住就長期食都得.

伯爵府

國民生產總值:19285

creamy~

如果有子宮肌瘤食唔食得你講的產品呀?
怕唔怕食在粒肌瘤會仲大D呀?
THX~

別墅

pinkylee,

子宮肌瘤應該食"靈芝孢子", 因為它的成份靈芝酸, 係用黎抑制腫瘤, 如果加上"赤靈芝膠囊" 一齊食效果會更好.

如果cancer就應該食雲芝, 多糖肽係用黎殺死癌細胞, 六都係加埋"赤靈芝膠囊" 一齊食效果會更好.

其實子宮肌瘤呢個問題我都問過我既自然療法師, 佢話子宮肌瘤只不過係每次經期黎唔清既瘀塊, 其實好多女性都有, 但當一個人既排毒系統差就會令d瘀血累積越黎越大, 形成小球(即肌瘤), 所以我地應該由保健做起, 排毒功能好, 就唔會有呢d問題啦, 唔應該有事先黎搵藥醫. 不過如果真係有呢個問題既話, 就食以上講既靈芝孢子+赤靈芝都ok架啦.

你可以試下我講果個牌子丫, 佢靈芝孢子, 赤靈芝 & 雲芝多糖肽既成份, 都比出面多成倍架, 但價錢就比好多大牌子平.

大宅

國民生產總值:4063

creamy,

可否pm個名& add 俾我

thanks

別墅

JJ2005,

PM比你冇問題, 但你可唔可以講我知你住邊區, 佢有好多分銷點, 我手頭有佢每三個月出一次張健康報, 你講我知你住邊我先講個最近你既地點比你知啦.

別墅

國民生產總值:958

can try a traditional chinese method called Moxa treatment (or another name Moxibustion).

easy and healthy way to take care the body and problem....just like eye candle, foot relexology....very natural healthy method.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.