夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

18~19的死靚仔!!!!!!!!!!!!!
好煩惱!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

下...
你點知...?
Childhood is journey, not a race.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

你結婚之前知唔知你C6係gay?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雙性?

子爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

查清楚d先

等待驗證會員

如果係真嘅話, 你呢個對手好難對付law

伯爵府

check 清楚好D, 如果佢地已經好親密到有sex, 而呢個男仔出面又唔只得你老公一個...我諗起都好核突

男爵府

如果係真,你一定係輸果方。

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Why ??
原帖由 o狂人o 於 09-10-2 23:33 發表
如果係真,你一定係輸果方。

瑪瑙宮

可能要請私家偵探了.

大宅

咁激 好似拍戲咁. lee d野可大可小, 查清楚再好好步處.

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

查清楚d好mouth: mouth:

洋房

唔係呀, 好得人驚下喎, 係真的話, 搞完條仔再搞你你都好驚下......希望唔係真架拉

大宅

今年初已feel到有問題,佢唔認又冇証明冇佢o夫~~
上個月我忍唔到睇佢電話,sms比嗰個死靚仔,我中午12:30send比佢,佢晚上8:45先覆我,話好對唔住,佢都比死佬的大話騙咗4個月先知我同佢有個女,已同佢分咗手,重叫我同佢分居~~~上月底比我發現有第二個,佢今次直頭打比我,都係say晒sorry,唔知佢有老婆有女............
死佬都係唔認!!!!
點好???????????
離婚供樓,個女,點好?????
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 1# pinkoqbb 的文章

個2個男的咪係證據, 如果唔係, 對方點會覆樓主你呢!!又點會回d咁既說話!!! 你約埋對方同妳c6几個講清楚!!

伯爵府

你有無驗血?

大宅

我6299都知,佢哋都好幫我,就係咁我先唔知點好~~~
62話當小個仔多咗個女,叫我唔洗驚
但嗰個死佬始終係佢哋個仔~~~~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢D咁嘅case,我會當個老公出家做和尚就算。

大家口味唔同,一齊都無意思。

不過樓主你都係去驗下睇下有無事,始終....唉。

男爵府

原帖由 pinkoqbb 於 09-10-4 19:09 發表

你6299是不嬲都知你老公的口味, 定係聽完你講先知呀?

琥珀宮

原帖由 pinkoqbb 於 09-10-4 19:09 發表

真係接受唔到都要分開呀! 退一步妳地只做番小朋友既爸媽, 而唔係夫妻!

首頁

尾頁

跳至