自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 818 於 09-10-5 00:46 發表
已有相, 事發經過如下.

星期日下午五點幾同老公同個仔係尖沙咀彌敦道右轉行去海防道(即係地鐵站清真寺出口), 一轉彎差唔多到電話亭聽到有人嘩一聲, 轉頭一望(老公同個仔行後面), 見到有條鐵通咁o既物體一路係個仔 ...

thanks for telling us! But next time (touchwood) call police immediately. i had similar case several yrs ago and called the police, they caught him immediately.

子爵府

好媽媽勳章

我覺得佢唔係傻~似心理有問題多d~真係好得人驚

大宅

呢D唔係傻人, 佢精過你同我呀. 佢自知有殘障 , 佢特登既. 你吹佢脹咩, 好似樓主個老公話: 你唔係跛, 我一早打x咗你!!

如果有人肯報警, 佢仲可以出黎"行"...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我第一時間叫老公:你快d幫佢執返啦...

好心有好報, 所以 仔仔無事. 呼籲大家不幸遇到此 事 / 人, 一定要報警, 唔係陸續有來

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

推上報
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

伯爵府

原帖由 muimui313 於 09-10-5 03:46 發表
睇佢個樣, 好大機會係, 吸毒過多, 血管壞死, 而要鋸腳果啲道友.

如果係, 佢心地真係差. 所謂自己唔好都望人好呀, 而且仲係自己羅o黎添.

伯爵府

原帖由 happy3_1002 於 09-10-5 11:33 發表
無奈~

今日都有個大人蝦細佬的case上新聞紙啦!
你哋有冇睇到?

睇番段新聞的描述,個細佬仔係百厭咗d,但個大人都唔駛叉住個細佬條頸,又推佢落地,跟住踏兩腳個肚,再伸多兩腳,咁過份嘛!

...

但個細佬爸爸話, 係人都煲蠟, 仲話係鄉下都係咁虐待畜牲. 可見佢d家教

侯爵府

畀面勳章

呢d紋身大漢...好人有限

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

推推..等多d人睇到.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 sonic04 於 09-10-5 21:29 發表
推上報

今日已經上左方向報

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

已有相, 事發經過如下.

星期日下午五點幾同老公同個仔係尖沙咀彌敦道右轉行去海防道(即係地鐵站清真寺出口), 一轉彎差唔多到電話亭聽到有人嘩一聲, 轉頭一望(老公同個仔行後面), 見到有條鐵通咁o既物體一路係個仔 ...

呢個係道友來架,佢假日先係尖咀個頭,平時係廟街果道問人攞錢買煙架.
<br><br>

民房

大家如果遇到呢D事,一定要報警,因為就算佢今之無掟傷人,但難保下次唔會,如果小朋友比佢提到個頭就大件事,所以一定唔可以比佢繼續咁做。

民房

大家如果遇到呢D事,一定要報警,因為就算佢今之無掟傷人,但難保下次唔會,如果小朋友比佢掟到個頭就大件事,所以一定唔可以比佢繼續咁做。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

short short 地

水晶宮

好彩你仔仔無事呀
真係要 call 999

不過果一刻佢咁樣行過黎
真係好驚佢會掟樓主添呀

大宅

好媽媽勳章

其實我覺得大漢心理不平衡
原帖由 muicc 於 09-10-5 22:05 發表
呢d紋身大漢...好人有限

禁止訪問