想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我昨晚用了紅D 發現有一條新粗的線.跟住前面有D綠色花花..請問係唔係開始排卵呢..

我記得上個月我用紅D的時候都冇 綠色花花出現...
我的週期大約32-40日

9月23日來經<---day1
10月5日<-----day13

:idea: :idea: :idea: :idea:

大宅

我昨晚用了紅D 發現有一條新粗的線.跟住前面有D綠色花花..請問係唔係開始排卵呢..

9月23日來經<---day1
10月5日<-----day13

:idea: :idea: :idea: :idea:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你係咪用大衛排卵條 ?

綠色花花一定會有, 未淨前已係試條上.

近粉色紙頭同 花之間果條 係對照線 (上線) , 每次浸完一定有, 同好快出現.

你要睇 : 花同 白色膠片之間有無檢測線 (下線) 出現, 浸完平放後, 要等 10-20分鐘 先出現, 較慢的.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 csc0728 於 09-10-6 11:30 發表

9月23日來經 ...

如果你 32-40日, 大約d18-26排卵, 有機會係 D16-26其中1日出現下深粗.

你可以當見到明顯下線或多分泌時, 當日及之後1-2日測密少少, 每隔 4-6小時再測一次, 以作比較.

祝BINGO

大宅

明白啦..謝謝..miffymiffy

首頁

尾頁

跳至