論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想問有冇人比埋婦科檢查工人做架? 如果有, 有邊到可以做而又平D架?

男爵府

我估唔會啦. 最多都系做驗孕, 有無尿道炎等.
如果你想幫賓賓做驗身, 我做過一間幾好的, 全套5百幾蚊, 你睇下資料.

原帖由 米之連媽媽 於 09-10-13 12:07 發表
我想問有冇人比埋婦科檢查工人做架? 如果有, 有邊到可以做而又平D架?

男爵府

Please send me more details
其實我個工人已經幫我做左3年多, 但近日佢話個肚痛, 帶佢去睇E生, 初時E生話懷疑盲腸炎, 但經醫院既醫生檢查過, E+話可能係婦科問題似D wor, 我同老公都唔想放個計時炸彈係身邊, 因為佢個contract年頭就完, 初時都準備同佢傾續約, 但如果佢真係有問題, 我當然唔會同佢續, 但如果無問題, 佢平時又OK, 應該會續約, 所以E+好想攪清楚先決定
原帖由 24112006 於 09-10-13 12:10 發表
如果你想幫賓賓做驗身, 我做過一間幾好的, 全套5百幾蚊, 你睇下資料.

男爵府

原帖由 24112006 於 09-10-13 12:10 發表

Pls pm to me.

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個工人之前又係話肚痛,睇左普通科醫生,食左藥都係痛。咁我帶佢去睇婦科,醫生同佢照超聲波,無其他問題,可能只係卵巢發炎,比左D藥佢食,而家無事啦。我帶佢睇婦科,醫生費+藥, $650,但保險只CLAIM得$200。

大宅

咁咪叫工人排政府囉,
原帖由 米之連媽媽 於 09-10-13 12:16 發表
Please send me more details
其實我個工人已經幫我做左3年多, 但近日佢話個肚痛, 帶佢去睇E生, 初時E生話懷疑盲腸炎, 但經醫院既醫生檢查過, E+話可能係婦科問題似D wor, 我同老公都唔想放個計時炸彈係身邊, 因為佢 ...

男爵府

Thanks!
因為我自己睇開個婦科好貴, 唔知有無D平既婦科/診所介紹呢?
原帖由 Connielai 於 09-10-13 12:54 發表
我個工人之前又係話肚痛,睇左普通科醫生,食左藥都係痛。咁我帶佢去睇婦科,醫生同佢照超聲波,無其他問題,可能只係卵巢發炎,比左D藥佢食,而家無事啦。我帶佢睇婦科,醫生費+藥, $650,但保險只CLAIM得$200。 ...

男爵府

因為屋企有個小朋友, 如果工人去排政府, 有時一等又唔知等幾耐, 所以想同佢做左check up先, 如果發現真係有問題先再叫佢排政府
原帖由 interasian01 於 09-10-13 13:43 發表
咁咪叫工人排政府囉,

大宅

你打去張國良問下有無期呀, 唔係太貴, 又細心,

原帖由 米之連媽媽 於 09-10-13 14:51 發表
因為屋企有個小朋友, 如果工人去排政府, 有時一等又唔知等幾耐, 所以想同佢做左check up先, 如果發現真係有問題先再叫佢排政府

男爵府

你地要既工人驗身資料比左你地啦, 睇下有無用

首頁

尾頁

跳至