跳至

首頁

尾頁

複式洋房

預祝雙魚座美國媽咪生曰快樂

[size=small]
MeeeMeee, 小肥佬, WhaleBB 及其他雙魚座美國媽咪
預祝妳們生曰快樂!!
在美國沒有唱K的曰子, 唯有靠鮮花, 親情和美食搭夠吧?!

[size=xx-small]***************
雙魚座寶石:
海藍寶:柔弱的雙魚,需要海藍寶的保護,給予勇氣,並能安定情緒。
紫水晶:魚兒們容易精神不集中、失眠,紫水晶能幫助人集中精神,給人良好的睡眠品質。
★雙魚座的開運魔法:(冷靜思考的小密法)
藍色的透明水杯,能夠幫助雙魚座冷靜思考,放在右手將會增進雙魚坐在工作上的思考力。

男爵府

Re: 預祝雙魚座美國媽咪生曰快樂

在此祝願所有雙魚座的美國靚媽咪,
生日快樂,所有BB聽教聽話,健健康康...所有老公們都識做...俾個kiss加熊抱

別墅

祝各位雙魚座既媽咪, 每日都靚靚,心情佳佳, 仔女聽聽話話.
老公就聽教聽話, 企定定比我哋老點, 比錢更加唔會亞支亞左 :mrgreen:

複式洋房

[size=small] Nillie_Mami
哈哈!妳能寫到中文真好, 謝謝!

[size=small]小肥佬
yesh!! 有$$$$$, 冇亞支亞左!!

男爵府

大家好, 我係

複式洋房

Aloha!!! Nice to meet you. Weather must be nice in Hawaii, good for fish!!!

男爵府

係呀911, 全年都無咩幾可著長袖衫. 不過我係條唔識游水既魚. 真係

別墅

muimui313

我係一條識游水既魚,但最可惜我係一條好肥既魚呢(真係雙魚咁既型體囉) :mrgreen:

複式洋房

[size=x-small]
click below for 雙魚座生曰 forum

雙魚座生曰

複式洋房

meeemeee

Happy Birthday!!

複式洋房

Dear Moms,
Thank you, thank you! I didn't check this topic out until now. Sorry! Happy belated Birthday to you all!

複式洋房

小肥佬,
生曰快樂!

首頁

尾頁

跳至