跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stefi 於 09-11-9 00:09 發表

咁我地下次見到一定要相番張相啦~

一定,一定

民房

已send info 俾 candy, 同埋入咗數. 我都想知send大頭相定半身?

複式洋房

原帖由 vma_mav 於 09-11-13 12:56 發表
已send info 俾 candy, 同埋入咗數. 我都想知send大頭相定半身?

最好係大頭相啦!

複式洋房

原帖由 chacomum 於 09-11-13 14:26 發表

最好係大頭相啦!

請參加咗12月19日麗豪酒店生日會o既27個family盡快於下星期三前(即11月18前)入錢到有關戶口,因酒店需要收訂及confirm,到現時入為止只得7個family入咗錢,還未達酒店要求min15個family的收費mouth:
及時間只剰一個月,幾個義工媽咪已搵咗o既sponsor,因未有book場紙,所以而家咩都做唔到!請各位媽咪於下星期三前盡快入錢及通知candy有關BBo既資料,如星期三前人數不夠的話,這次party可能取消 ,請各媽咪合作,唔該哂!
(呢幾日好凍,記住唔好冷親我哋o既寶貝B,著多件衫呀!)

複式洋房

回覆 1# chacomum 的文章

參加左OR將會參加既媽媽,請留低你地既EMAIL俾我啦, 我地喺 FACEBOOK 開左個 BB FUN CLUB, 我會邀請你地加入, 我地遲D會喺FACEBOOK果度傾詳情架, 你地CONFIRM左之後就留以下資料啦^^
如果無FACEBOOK, 你地亦可以直接EMAIL D資料俾我, 我EMAIL係 [email protected]

1 媽咪真名 如 (Candy)
2 媽咪bk名 (yocansuen89)
3 bb 名 (Issac)
4 bb姓別 (M)
5 出世日期 (2008-12-21)
6 電話號碼 (方便聯絡)

另外請準備一張BB靚靚相 (大會用的)
如果入左數可以PM OR EMAIL話我知個REF NO.
記得KEEP住張入數紙呀,THANKS

複式洋房

原帖由 chacomum 於 09-11-15 00:16 發表
參加左OR將會參加既媽媽,請留低你地既EMAIL俾我啦, 我地喺 FACEBOOK 開左個 BB FUN CLUB, 我會邀請你地加入, 我地遲D會喺FACEBOOK果度傾詳情架, 你地CONFIRM左之後就留以下資料啦^^
如果無FACEBOOK, 你地亦可以直接E ...

我入左 $ la~ 但係張入數紙暫時不在,遲d send 個ref. # 俾妳啦! ^^ thanks!

複式洋房

原帖由 milmok 於 09-11-15 23:31 發表

我入左 $ la~ 但係張入數紙暫時不在,遲d send 個ref. # 俾妳啦! ^^ thanks!

唔該哂你呀

複式洋房

原帖由 milmok 於 09-11-15 23:31 發表

thx a lot!

複式洋房

Where is the account no ???
and how much for each adult ? 150 or 200 ar ?
I want to pay the fee ar

別墅

我都入左錢啦 ($200x2大人)... 唔該哂義工們!

大宅

原帖由 CyanPang 於 09-11-17 12:45 發表
Where is the account no ???
and how much for each adult ? 150 or 200 ar ?
I want to pay the fee ar

account no. is in your PM room. pls checking &pls put $400 in that account ^^

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我今日都入咗

複式洋房

唔該哂

複式洋房

請參加咗12月19生日會o既媽咪於今晚前盡快入錢 ,因現在尚欠幾個family先至夠數,及明天要到酒店落訂,如果唔夠15個family這個party就要取消 ,唔該哂!入錢後請通知candy,thx!

大宅

BK Milk勳章

唔好意思, 我地參加唔到, 屋企發生左d事, 請刪除#22, 謝!

複式洋房

原帖由 wyjyiu 於 09-11-18 14:01 發表
唔好意思, 我地參加唔到, 屋企發生左d事, 請刪除#22, 謝!

唔緊要啦!下次有機會再參加過啦!

複式洋房

各位已參加咗12月19日麗豪酒店生日會的BB,多謝各合作,現有16個Family入咗數,所以可以confirm12月19如常舉行 ,如之前已報名但仍未入數的mami(應該仲有12個Family),亦可盡快入數,因要預人數及bb禮物等等事項,希望多d BB一齊參加啦!
已入數的媽咪請盡快將有關資料比candy,請留低你地既EMAIL, 我地喺 FACEBOOK 開左個 Baby fun's club, 我會邀請你地加入, 我地遲D會喺FACEBOOK果度傾詳情架,
如果無FACEBOOK, 你地亦可以直接EMAIL D資料俾我, 我EMAIL係 [email protected]

1 媽咪真名 如 (Candy)
2 媽咪bk名 (yocansuen89)
3 bb 名 (Issac)
4 bb姓別 (M)
5 出世日期 (2008-12-21)
6 電話號碼 (方便聯絡)

另外請準備一張BB靚靚相 (大會用的)
如果入左數可以PM OR EMAIL話我知個REF NO.
記得KEEP住張入數紙呀,THANKS

複式洋房

請各位媽媽喺12月1日前send張bb大頭相俾我啦,我地最終決定整襟章呀,唔send就無架啦,haha唔好錯過啦
我個email係 [email protected]
快d send俾我啦hehe

大宅

oh........I just c this message...
Can I still join the party now?

原帖由 chacomum 於 09-11-15 00:16 發表
如果無FACEBOOK, 你地亦可以直接E ...

複式洋房

原帖由 yatyat21 於 09-11-24 12:18 發表
oh........I just c this message...
Can I still join the party now?

當然可以參加啦,我PM左D資料俾你呀,你去CHECK下之後覆我丫,THANKS^^

首頁
23456...7

尾頁

跳至