論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有否現成家傭可介紹?

急請菲或印傭﹕聽話、可信、現在本港工作、要照顧4歲女童及一個初生bb,7月或8月上班。因為bb將於8出世月,我的媽媽會來幫忙,現成的菲傭,雖然她大部份工作也做得不錯(尤其能烹得不少好菜、及可自行到街市買菜,也不貪心),但她已做滿4年,而且照顧初生bb不甚濟事。平日我兩夫婦的工作也很忙碌,雖知找好的菲或印傭不可草率,但也實在無時間安排,請好心人幫忙,若有將約滿的傭人煩請介紹。

複式洋房

Re: 有否現成家傭可介紹?

vvshing,

我賓賓4月頭完約, 佢係我屋企已做滿4年, 所以我已預備換一個新, 先說說她本人, 她是個誠實, 錢過她手是沒有問題,
烹飪方面: 不是太了得, 簡單的才可以 (因我媽住我家, 一般是由她弄)
家務: 做得很好, 很有自覺性, 從來不用我多提, 會自己安排
照顧小孩: 我細仔由出世至今都是由他照顧, 她會很愛護小孩
禮貌: 她很有禮貌, 不會黑面, 很多笑容
她已經在我家4年了, 亦是在香港4年, 我不知是否合你, 人格基本上是很好, 是個基督徒, 因為我老公不想她太熟悉我們家庭, 所以已另請人, 有興趣的話, 可再聯絡!

mango

大宅

急請菲或印傭﹕聽話、可信、現在本港工作、要照顧2.5歲男童。如可在3月上班最好

請好心人幫忙,若有將約滿的傭人煩請介紹

複式洋房

Mango,

Pls check PM.

霖霖18 :-P

大宅

Mango and V V Shing,

I am interested in your maids too. Mine (InIn) will complete the 4th year in June. I want to hire another one who can communicate in English. I have a 4 year old girl and my second child will be due next month.

I have asked an agent to help but so far can't find a suitable person.

Preferred attributes:

1) patient and love kids (exp not essential as my mother-in-law will be here to supervise the maid)

2) exp in general household work

3) well mannered and will not give black face

洋房

Hi VVshing

我的印傭在8月完約,我已用了她四年,她在我女兒2 month old 做到,現在我女兒快四歲,同時她照顧婆婆也很細心.她能說流利廣東話.其實她是我的朋友於四年前約滿轉過來給我的,也是照顧我朋友的女兒由嬰兒到四歲.
如果僱用她來照顧baby 是很好的,她不黑色面,有禮貌,服從性高.我也希望能幫她找好僱主.

洋房

Hi manago
Please check my pm

別墅

Mango,

Pls check PM.

batryu

男爵府

Hi mango,

Can you PM the details to me, please.
Thanks a lots.

I want the maid can speak cantonese and cook.
My family just have 4 persons(My husband, me and 2 sons-4 years & 7years)
:

洋房

hi ChristineMother,
呢排淨係煩我個賓賓比佢激死. 前3個月開始已越來越過份,可能就滿約.想搏我抄佢. 但沒辨法兩公婆又要返工,冇人在家.而家只好忍.佢生日/聖誕我都有送禮物比佢.每年聖誕都送禮物比佢6個子女.我本人做制衣merchandiser成日比衫佢.north face 羽絨都比佢.我個心成日唸住對人好d.人地會對我個女好D. 但咁又點呀.仲越來越好似老馮咁.我前兩天仲同佢傾了解下目的(1/會唔會我唔會左佢呢 2/唔有冇心繼續做呢. 如有心唸住叫佢improve. )但佢過反應係一D都唔志在.
現打算忍.扣大假提早叫佢走 AROUND AUGUEST ALSO.

而家已好驚再請賓賓,已心灰意冷,好心淡,除菲有人用過介詔,才有信心.,而家用呢個係第1個.我去問我AGRENT(屯門啟丰傳恩)佢話我對佢太好,開始時已太鬆, 又比佢講電話,又送生日GIFT比佢,佢已覺位得應該.不能再轉頭.

請幫亡如介詔" 印傭. 請pm 我 或or email to me [email protected].萬分感謝.

take care 我女3歲(1個)及家務煮飯.
職責:
照顧一家3口, 我女3歲(1個)今年9月K1.

要求:
有愛心和有耐性,最緊要有責任心.肯沒有對外借貸,有禮貌和整齊清潔,放星期日假。

MUCH THANKS FOR YR HELP. :-| :-|

伯爵府

hi mango
pls check PM

伯爵府

hi christinemother
pls chk PM

大宅

畀面勳章

Dear ChristineMother ,
Please PM me details about your maid.
I urgently need one before April!!!!!
Help!!!

thank you very very much!

holanlac
[img align=left]C:\Documents and Settings\Student\My Documents\Stuff\My Pictures\a.jpg[/img]Aurora Borealis

大宅

畀面勳章

dear mango,
I also urgently need a maid to care 2 kids ( 3 and 4.5 yrs)
best before April!
Help!!!

So would u mind PM me about your maid, if other mom finally find her not want to hire your maid.
thank you very very much !!!!

holanlac
[img align=left]C:\Documents and Settings\Student\My Documents\Stuff\My Pictures\a.jpg[/img]Aurora Borealis

洋房

Dear Christine mother,

Interested as I need to empoly maid to take care my son. Can I talk to u later on?

Brgds/Carol

大宅

mango,

可否介紹你個工人比我見o下? 我將於4月尾生第2個bb, 急需搵個新工人replace 依家 lee 個 (態度愈來愈差, 持住我有o左 bb, 估我唔會炒佢). 見你個工人做滿4年, 相信做得唔錯, 最緊要誠實, 有自覺性, 愛護小孩, 及不會黑面. 結o左婚未? 有無小朋友? Please see PM and your email account. Thanks in advance.

mango 寫道:
vvshing,

我賓賓4月頭完約, 佢係我屋企已做滿4年, 所以我已預備換一個新, 先說說她本人, 她是個誠實, 錢過她手是沒有問題,
烹飪方面: 不是太了得, 簡單的才可以 (因我媽住我家, 一般是由她弄)
家務: 做得很好, 很有自覺性, 從來不用我多提, 會自己安排
照顧小孩: 我細仔由出世至今都是由他照顧, 她會很愛護小孩
禮貌: 她很有禮貌, 不會黑面, 很多笑容
她已經在我家4年了, 亦是在香港4年, 我不知是否合你, 人格基本上是很好, 是個基督徒, 因為我老公不想她太熟悉我們家庭, 所以已另請人, 有興趣的話, 可再聯絡!

mango

男爵府

Hi vv shing,

Please check PM.
Thanks

kfwong

複式洋房

Dear ChristineMother,

My maid will finish her contract in mid-July and I need to find a new maid to replace her. My family has in total 4 persons including a 1.5 years old baby, my mother-in-law (responsible for taking care my son), myself and my husband.

Would you please provide me with the details of your maid? Maybe we can talk over the phone directly?

ritatammy

複式洋房

Dear Mango,

Pls check PM, thank you very much.

洋房

hi,
我個bunbun o岩o岩同佢1月續左約(2nd contract), 但我奶奶突然話唔再做野幫我揍女, 但我負擔唔起又俾錢奶奶又要請工人, 唯有就犧牲個工人, 佢由我個女出世揍到而家2歲幾, 佢揍newborn好得好有心機 煮野都好好味 黎hk前o係台灣打左3年工 識聽同講少少國語 廣東話就識聽d同識講d 不過英文就唔係好得 有興趣請pm我

首頁

尾頁

跳至