嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊度有可吞既牙膏買?

如題

別墅

Re: 請問邊度有可吞既牙膏買?

Chicco. :mrgreen:

複式洋房

永安:"First teeth"

大宅

BK Milk勳章

吉之島, I saw it last Sunday.

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

"First teeth"好好用!囡囡只肯用呢隻,其他咩牌子都唔肯用
My Two Princess

侯爵府

係呀! 亞仔都係用左’First Teeth’ 兩年半, 不過實在太貴($40+), 佢初初轉小童牙膏都唔肯, 又成日話辣辣, 但過左幾日就接受左.

大宅

好媽媽勳章

UNY
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

洋房

請問小朋友幾大可用/應用牙膏呢?? 我個仔依家17個月大, 我用牙刷(無用牙膏)同佢早,晚擦牙. 但佢好抗拒以致我未能擦得乾淨. 佢上,下兩棚牙(共十六隻牙)近牙肉部分已经有D黃色漬

可以點呢??

請指教

男爵府

進進媽媽

你可以一家大細同一時間擦的,那麼你的小朋友見到你擦他可能又會模仿你去擦,其實就已經係一個好的開始了。

我個女都係一樣,開頭的時候都唔肯的。但我自己試過這個方法後就幾work,依家個女每晚都會叫"媽媽 brush brush"。 :)

首頁

尾頁

跳至