跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

原帖由 小草媽媽 於 09-11-25 03:03 發表
哈哈,我bb瑜都係,前幾天已經吼我d不覺意偷食左一條後,簡直愛上薯條了,我最多給他兩條。

九龍公園那間沒有bb椅,而且不太好吃,我諗住食完係隔裡的兒童樂園玩。
玩到累,再同bb去其他餐廳休息休息,我們下午tea-tea。 ...

ok~!
到時見
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

複式洋房

星期六我有約, 黎不到, 可否Xmas Party見呀?

大宅

環保接龍勳章

原帖由 donkayu 於 09-11-25 17:09 發表

ok~!
到時見

好呀,到時見。

大宅

環保接龍勳章

原帖由 sansan08 於 09-11-24 17:35 發表
good ar, i can go next sat!

到時見!有baby,你好易認到我嘎!haha。。。

民房

好呀..明天兩點泳池門外M記..
小草
sansan08
donkayu

大宅

環保接龍勳章

今天好開心呀,雖然平時在公園玩都會認識差不多大的bb,但是因為我們都是8月mamababy所以特別開心同親切d嘎。

auscar bb好大個仔又型呀,同桐桐bb都行得好好了。瑜瑜bb要加油啊。
桐桐好斯文啊,媽媽幫你扮得好漂亮。

我地下次再約。

大宅

環保接龍勳章

啊,donkayu&sansan08可否pm email
address我send返張相給你們。thx!

大宅

你地個個b都識行啦?????
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

原帖由 yiubbmama 於 09-11-28 18:53 發表

boey10個半月就行啦~佢宜家直頭係跑!!!!!!!

媽咪:cindy~  大女:boey~ 細女:coey~

大宅

環保接龍勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-11-28 18:53 發表

係呀行得好好了,得瑜瑜baby行到好似醉拳囃,不過今天很中意自己行,跌佐好多次都肯自己行我都好開心。第一次行那麼多。

大宅

環保接龍勳章

原帖由 cindychs 於 09-11-28 20:26 發表

boey10個半月就行啦~佢宜家直頭係跑!!!!!!!

係呀,都好快喔。下次Party見下小大比先。

民房

嘩哈哈....我都好開心呀..大家住咁近~
瑜瑜都好攪笑好得意, 又大膽
係也..桐桐好靚女啊
下次多D BABY就好了

大宅

環保接龍勳章

原帖由 sansan08 於 09-11-29 00:24 發表
係也..桐桐好靚女啊

多謝你呀sansan08,係呀,真係好近啊。我經常和瑜瑜在那裡玩,所以如果平日的話,Auscar和工人姐姐過來可以一起玩。假日我都少去,因為通常和baba去街街。

其實,瑜瑜平日不是很大膽喳,我回來細想下,可能瑜瑜呷醋呀,他平時都是拖我手行,不肯放嘎,今天自己肯行,又玩得顛,可能見到桐桐和Auscar行得好不執輸。見到baba來就知道baba一定錫自己,所以好興奮啊。其實baby的敏銳度好強,模倣力又開始出來了,音樂感也開始出來了,我play音樂,他開始shake自己身體了,還好有啪子感添。所以我都要好好想一下怎樣教他。瑜瑜還不知道怎樣和其他baby一起玩,看來我還是要和他上playgroup,多點參加集體活動。

大宅

環保接龍勳章

原帖由 sansan08 於 09-11-29 00:24 發表
係也..桐桐好靚女啊

多謝你呀sansan08,係呀,真係好近啊。我經常和瑜瑜在那裡玩,所以如果平日的話,Auscar和工人姐姐過來可以一起玩。假日我都少去,因為通常和baba去街街。

其實,瑜瑜平日不是很大膽喳,我回來細想下,可能瑜瑜呷醋呀,他平時都是拖我手行,不肯放嘎,今天自己肯行,又玩得顛,可能見到桐桐和Auscar行得好不執輸。見到baba來就知道baba一定錫自己,所以好興奮啊。其實baby的敏銳度好強,模倣力又開始出來了,音樂感也開始出來了,我play音樂,他開始shake自己身體了,還好有啪子感添。所以我都要好好想一下怎樣教他。瑜瑜還不知道怎樣和其他baby一起玩,看來我還是要和他上playgroup,多點參加集體活動。

禁止發言

民房

原帖由 小草媽媽 於 09-11-29 04:06 發表

其實,瑜瑜平日不是很大膽喳,我回來細想下,可能瑜瑜呷醋呀,他平時都是拖 ...

我都想帶AUSCAR上playgroup呀, 佢太自我了, 要見多D人先得,你有咩心水呀? 如果岩一齊報呀

民房

原帖由 rain22man 於 09-11-30 00:20 發表
而家揾緊地方... 有點困難, 因好多都full左加上又要夠大, 你地有冇提議??

搵冇咁HIT既日子得嗎

男爵府

原帖由 小草媽媽 於 09-11-28 18:43 發表
今天好開心呀,雖然平時在公園玩都會認識差不多大的bb,但是因為我們都是8月mamababy所以特別開心同親切d嘎。

auscar bb好大個仔又型呀,同桐桐bb都行得好好了。瑜瑜bb要加油啊。
桐桐好斯文啊,媽媽幫你扮得好漂亮。:lover ...

佢一D都唔斯文呀~!mouth:mouth:" />

好丫~ 再約,,希望下次多D baby啦~!

“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

11個月要扶住/拖住先敢行,,到足一歲就可以放手,自己行~

男爵府

原帖由 小草媽媽 於 09-11-29 04:06 發表

其實,瑜瑜平日不是很大膽喳,我回來細想下,可能瑜瑜呷醋呀,他平時都是拖 ...

如果平日,你多數幾點去?,,我地下次約平日丫,冇咁多人~
係呀,,桐恫E+一聽到音樂就跳舞,,好搞笑!!
我應該唔會報palygroup喇~,,因為我都成日約其他mami帶埋BB去飲茶,公園或者playroom玩,,就算冇約人,我都會單拖帶桐桐落街食野或者去公園玩~

首頁
23456...7

尾頁

跳至