親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無住過新長隆酒店,聽講有 d 四人房,係上下格牀,會唔會有D怪怪地?有無相睇呀!

大宅

前2天問過下, 有家庭房, 1大床, 2小床, 無話有上下格O廿古怪

原帖由 米妮 於 09-11-20 11:26 發表
有無住過新長隆酒店,聽講有 d 四人房,係上下格牀,會唔會有D怪怪地?有無相睇呀!
鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

大宅

舊翼家庭房- 一張double bed, 兩張單人床, 單人床係另外一邊, 多啲私隱, 我上次屋企人都係住呢種, 好ok

新翼家庭狩獵房 - 一張double bed, 一張碌架床, 請看以下圖片, 如果係兩pair大人, 就好似冇乜私隱, 感覺不太好,但係如果係兩個大人加兩個大啲小朋友, 都仲ok, 上次因為係一對夫婦一個bb加一對老人家, 所以雖然在新翼, 都冇住

(幅相好似睇唔到, 如想看相, 可留底email)

男爵府

原帖由 NokNokNg 於 09-11-20 15:21 發表
舊翼家庭房- 一張double bed, 兩張單人床, 單人床係另外一邊, 多啲私隱, 我上次屋企人都係住呢種, 好ok

新翼家庭狩獵房 - 一張double bed, 一張碌架床, 請看以下圖片, 如果係兩pair大人, 就好似冇乜私隱, 感覺不太 ...

麻煩你send 張相比我睇睇, thanks!
e-mail : [email protected]

複式洋房

原帖由 NokNokNg 於 09-11-20 15:21 發表

新翼家庭狩獵房 - 一張double bed, 一張碌架床, 請看以下圖片, 如果係兩pair大人, 就好似冇乜私隱, 感覺不太 ...

男爵府

hi NokNokNg,
Pls check PM

伯爵府

我都想睇下相呀, 因為正想book, 不過佢好多野room, 好似有隻個廁所open既, 吾係咁方便喎, 知吾知係邊隻呀

My email: [email protected]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我住過, 好正架, 一家四口最好住這款

複式洋房

oh really???? pls send me photo: [email protected]

公爵府

畀面勳章

我今年復活節住了新翼家庭狩獵房 一張大床及1張碌架床, 一家四口超正. book左2晚(3日2夜), 一間去看動物園及看大馬戲, 小朋友看得好開心, 唔肯走添. 第2日去左歡樂世界, 平日樣樣都不用排隊(持有住客証優先).

我都plan緊下年summer去水上樂園玩過, 我諗起都應該好好玩.

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

please send me the photos
[email protected]
Thanks

大宅

個厠所open果隻係新翼, 只不過係有度"盪"門係床同浴室之間, 可以關門的

我超like呢間房, 好正架!

if you want photo, please give me your email

原帖由 Little_cy 於 09-11-22 17:04 發表
我都想睇下相呀, 因為正想book, 不過佢好多野room, 好似有隻個廁所open既, 吾係咁方便喎, 知吾知係邊隻呀

My email: [email protected]

男爵府

回覆 1# NokNokNg 的文章

收到啦.... thanks a lot!

複式洋房

原帖由 NokNokNg 於 09-11-24 13:45 發表
個厠所open果隻係新翼, 只不過係有度"盪"門係床同浴室之間, 可以關門的

if you want photo, please give me your email

Please send me the photo

Thanks

男爵府

好媽媽勳章

Hi,

Pls send me the photos with thanks!
人不犯我, 我不犯人.

複式洋房

please send to me,thanks!!!

原帖由 NokNokNg 於 09-11-24 13:45 發表

我係善瑜寶寶,2005年3月2日係浸會醫院順產ga.
我係善濤兒寶,2007年3月23日都係浸會醫院順產ga.

大宅

all, email already sent

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 NokNokNg 於 09-11-25 13:17 發表

Thank you!

請問是否有大浴缸呀?
人不犯我, 我不犯人.

大宅

原帖由 NokNokNg 於 09-11-25 13:17 發表

Hi, would you sent me photos?

Thanks!

首頁

尾頁

跳至