興趣嗜好

跳至

首頁
12345...70

尾頁

男爵府

原帖由 bvei 於 09-11-23 13:41 發表
呢個係我親身經歷...早前, 我買了新屋(而家後悔睇樓時, 夜晚冇去睇過)..因為後來入住唔夠2wk, 我已經見過"她"3次...每次都係我沖涼時, 佢坐係我床上, (因我個係主人套房, 而個toilet係改左用玻璃間格, 所以係可以望 ...

好驚呀 依家你仲係咪喺呢間屋度住呀??

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 bvei 於 09-11-23 13:41 發表
呢個係我親身經歷...早前, 我買了新屋(而家後悔睇樓時, 夜晚冇去睇過)..因為後來入住唔夠2wk, 我已經見過"她"3次...每次都係我沖涼時, 佢坐係我床上, (因我個係主人套房, 而個toilet係改左用玻璃間格, 所以係可以望 ...

死啦, 好驚呀, 我今晚唔敢沖涼~~~

咁點呀? 你諗住唔理呀???????

大宅

仲有冇呀? 我好中意睇呀 .... 我都好悶呀... 吾該晒....

大宅

好媽媽勳章

哈哈~~我都有個經歷,我仔仔2.5歲自己一間房.....
1)話說舊歷7月時,我仔仔訓覺時指住個窗問我...呢個邊個黎架?? 我打個突,就答佢我唔知喎,快d訓啦~~好在佢好快就訓著左啦!!

2)過左個幾月,我有左bb,當時剛好2個月,又係仔仔訓覺時同我講bb係上面呀~~我又寒一寒,之後答佢,邊會呀??bb係媽媽肚到,快d訓啦~~第2日仔仔返左學,我要去做產檢,點知bb無左心跳,要去e院再check,我等到佢放學就同我老公一齊去e院,點知等車時,仔仔又話bb係上面呀~~我自己個刻真係喊到呢~~
仲有一個......

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 ^_^! 於 09-11-23 14:10 發表
哈哈~~我都有個經歷,我仔仔2.5歲自己一間房.....
1)話說舊歷7月時,我仔仔訓覺時指住個窗問我...呢個邊個黎架?? 我打個突,就答佢我唔知喎,快d訓啦~~好在佢好快就訓著左啦!!

2)過左個幾月,我有左bb,當時剛好 ...

你認為你仔見嗰個係你肚裡面嗰個?

大宅

好媽媽勳章

我唔肯定架~~但解釋唔到,因bb真係走左~~

原帖由 眼超超 於 09-11-23 14:13 發表

你認為你仔見嗰個係你肚裡面嗰個?

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 jackie1986 於 09-11-23 13:12 發表
到C6 2X歲時搵到D錢,搬左去將軍澳同佢女友住(但好好彩唔係當時個女友我)

個女仔話主人房人鬼,晚晚有個人頭係假天花碌黎碌去,之後仲有"人"掃曬梳妝台D野落地,又話房入面個廁所有人影,訓下午覺時有人係佢耳邊講野,仲 ...

如果真係你老爺又幾唔話得喎~

又如果真係你老爺, 就算搬走左都會跟住你老公啦, 搬去邊都無用~ :lol

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

3年前我陀住細女搬黎而家呢度住,除左間屋暗d(因為業主三面牆都用櫃貼住,封晒d窗)之外都唔覺有大問題,直到細女出世差唔多2個月大時,有一晚點幾2點我係梳化餵人奶,餵餵下抱住bb訓左覺,訓訓下隱約聽到飯廳有人喊,我以為大女(7歲)喊,就問佢做咩喊(我依然訓係梳化),但問左幾次佢都冇答我,我好嬲咁話佢再唔講做咩喊我就起身打佢,但佢唔停仲愈喊愈勁,果刻我超嬲咁彈起身,跟住我發現我大女原來係我脚尾訓到死豬咁,但喊聲仲係度,我驚到即刻叫醒個女漏夜返呀媽度,去到呀媽屋企,講返件事出黎之後,我呀妹就話"上次係你度打麻雀我都話聽到有人喊架啦,你地唔信我講咋................結果我係我媽媽屋企住左成個月(因為我c6返通宵,晚上得我同2個女係屋企)
待續................

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

親身經歷真人真事鬼古,讚呀!!

好刺激啊!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 14:28 發表
3年前我陀住細女搬黎而家呢度住,除左間屋暗d(因為業主三面牆都用櫃貼住,封晒d窗)之外都唔覺有大問題,直到細女出世差唔多2個月大時,有一晚點幾2點我係梳化餵人奶,餵餵下抱住bb訓左覺,訓訓下隱約聽到飯廳有人喊,我以為 ...

嘩! 好緊張呀, 快d講埋佢!!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

3年前我陀住細女搬黎而家呢度住,除左間屋暗d(因為業主三面牆都用櫃貼住,封晒d窗)之外都唔覺有大問題,直到細女出世差唔多2個月大時,有一晚點幾2點我係梳化餵人奶,餵餵下抱住bb訓左覺,訓訓下隱約聽到飯廳有人喊,我以為 ...

係呀, 俾我都返媽度, 好驚

大宅

好媽媽勳章

最後一個啦~
上個月有一晚,得我同仔仔2個,個晚佢話要係我間房到訓,搞掂晒所以,我就同佢講,媽媽要沖涼,你自己訓住先啦~~當我正準備去沖之時,佢攞返晒自己個枕頭,同公仔,走出黎喊晒同我講"好驚呀,我唔訓你間房啦,返自己房到訓"(自己上床喊住甘訓),我跟佢入房,問佢做咩呀??媽媽沖完先同得你訓架,唔好喊啦~~咩事者....點知佢答我,間房有野......我心念,咪玩啦,有咩呀......再問佢多次,佢就話間房有"人"呀,所以唔係我間房訓啦~~我個晚不知幾驚....不過無計都要訓....第2日,我再問返佢果個"人"做緊咩,佢話佢行黎行去囉,佢好驚喎~~其實我之後念返,可能佢路過者,我係呢到住左差唔多5年啦,都無咩特別事,同小朋友見到機會多d,總之唔係搞佢就得啦!!
多謝收睇!!

大宅

好媽媽勳章

所以我信小朋友見到架.....

原帖由 heichunmum 於 09-11-23 14:22 發表
我個仔都試過指住我房個天花話有個哥哥,我有時懷疑係我之前唔要嗰個

大宅

好媽媽勳章

好緊張呀~快d post 啦....期待中

大宅

好緊張,跟住點呀?

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章

你而家仲住緊? 真係好驚.

比我都同你一樣, 我一晚都留唔倒...........

原來你妹知道, 你地唔信...........

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 ^_^! 於 09-11-23 14:34 發表
最後一個啦~
上個月有一晚,得我同仔仔2個,個晚佢話要係我間房到訓,搞掂晒所以,我就同佢講,媽媽要沖涼,你自己訓住先啦~~當我正準備去沖之時,佢攞返晒自己個枕頭,同公仔,走出黎喊晒同我講"好驚呀,我唔訓你間房啦,返自 ...

你好鬼大謄呀..........自問我真係唔得 mouth: mouth:

首頁
12345...70

尾頁

跳至