興趣嗜好

跳至

首頁
23456...70

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

跟住又過一段時間,一日嘅黃昏我唔舒服,食左藥係房訓,訓訓下聽到好嘈,小朋友玩到癲嘅聽,我以為留下個女仔個妹(叫亞b)黎左,因為我見到有個好似亞b咁上下嘅女仔係度跑來跑去,我咪大叫唔好嘈囉,跟住聽到我死6叫亞女細聲d電視,但我依然聽到好嘈,好嘈,仲見到佢地周圍跑,我好嬲我起身大叫"亞b你即刻返去你家姐度,我唔舒服你唔可以係度玩"跟住我c6入黎問我做咩,我話佢地玩到咁嘈我點訓?
c6答我冇人係度玩,亞b都冇黎過,得佢同呀女睇dvd,聽到我話嘈,細聲左,我都話嘈,佢地轉左用耳筒,過多陣就聽到我大嗌..........
呢件事之後我隻c6依然堅持唔搬,因為我地申請公屋已經等左2年幾,佢驚搬左冇耐就派屋,而且佢覺得搬屋好煩好辛苦,直到..............

侯爵府

原帖由 heichunmum 於 09-11-23 15:01 發表
小bie豬,我同你好近

你住咩村呀??

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 newcook 於 09-11-23 15:05 發表

但cf話人同果d朋友仔點都係唔可同一屋簷下.........

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 15:24 發表
跟住又過一段時間,一日嘅黃昏我唔舒服,食左藥係房訓,訓訓下聽到好嘈,小朋友玩到癲嘅聽,我以為留下個女仔個妹(叫亞b)黎左,因為我見到有個好似亞b咁上下嘅女仔係度跑來跑去,我咪大叫唔好嘈囉,跟住聽到我死6叫亞女細聲d ...

小bie豬, 你好衰架, 又吊癮, 快啲講...快啲講...

侯爵府

原帖由 眼超超 於 09-11-23 15:04 發表

係咪即係而家都住緊??? 原來你唔係咁驚, 因為你剛才話你驚到返屋企, 所以我唔知你咁大膽....

發生果刻真係好驚架,但過左再諗返就唔係好驚

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 jackie1986 於 09-11-23 15:21 發表

呀仔之前都係咁...
有晚我係廚房整野,個仔原本自己係出面玩緊,
無啦啦走入黎嗌驚驚...問佢驚咩,佢又唔識講...
之後我抱佢出去,呀仔就指住sofa話"有嬸嬸"

呀仔又攬到我好實,好似真係好驚咁,嚇死我~~~~
之 ...

好恐怖呀....................

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 15:29 發表

發生果刻真係好驚架,但過左再諗返就唔係好驚

你好叻呀, 俾我實嚇餐死, 我好細瞻架

男爵府

原帖由 眼超超 於 09-11-23 13:53 發表

你C6咁大膽, 同鬼講數.............

比我一早連屋都賣埋, 搬都搬唔設, 攞住個喼無鞋挽X走...................

咁言下之意, 你老爺都幾LIKE你呢個好心抱~~~ ...

c6因為住左咁耐都未見過,又攪到無朋友,
所以先唔驚掛~

如果我同c6個ex比,咁我係好dd既
個女仔同呃綜援d大食懶又食又拎真係無咩分別:;pppp:
都唔知點解c6要同佢一齊

其實發生係c6身邊真係有好多鬼故事,但係佢見唔到囉(好好彩)
有次我同c6,佢個fd一齊行過公園仔,個度有好多開左花既樹...
我咪同佢地講"呢d花開得幾靚wor,仲有香味既?"
佢個fd一路唔出聲,無應我,c6又掛住講電話...
咁我咪好無癮無再出聲囉
出左公園,佢個fd先話..
"頭先我老公頭上棵樹有個人頭...
你地見唔到咩?"

但我同c6真係見唔到...我只係見到有好靚既花咋..

男爵府

原帖由 眼超超 於 09-11-23 15:30 發表

好恐怖呀....................

我覺得小bie豬個個仲驚

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 jackie1986 於 09-11-23 15:32 發表

c6因為住左咁耐都未見過,又攪到無朋友,
所以先唔驚掛~

如果我同c6個ex比,咁我係好dd既
個女仔同呃綜援d大食懶又食又拎真係無咩分別:;pppp:
都唔知點解c6要同佢一齊

其實發生係c6身邊真係有好多鬼故事 ...

日頭定係夜晚呀?

水晶宮

嘩, 小bie 豬, 你講故仔真係一流
好吊引呀~ 正

不如呢個 topic "期間限定"
每日 朝9晚5講 鬼故啦 ~
好過飲咖啡頂眼瞓 ~~

男爵府

同埋我媽都見過一次..

個陣我得歲幾,通常屋企無其他人,
我媽去廁所都唔會閂門,方便佢睇到我,我又可以睇到佢...

咁佢有日佢如常去廁所,突然間有好大陣風吹埋黎,
廁所只得個小氣窗,氣窗格離就係廚房,所以係無可能有咁大陣風吹埋黎~
之後我媽見到有個人影,得下半身,黑色,
好快咁行過...
出奇地我媽又唔驚,佢話覺得係先人黎探我地....
好彩我個陣咁細個咋,完全無印象...
如果唔係我真係好驚好驚ga

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 thunder_bunny 於 09-11-23 15:35 發表
嘩, 小bie 豬, 你講故仔真係一流
好吊引呀~ 正

不如呢個 topic "期間限定"
每日 朝9晚5講 鬼故啦 ~
好過飲咖啡頂眼瞓 ~~

咁我咪晚晚都發惡夢, 唔睇又心思思

水晶宮

回覆 68# jackie1986 的文章

嘩, 果d 唔通係 樹精

男爵府

原帖由 babymuimui 於 09-11-23 15:34 發表

日頭定係夜晚呀?

好似係夜晚7,8點....

禁止訪問

大宅

原帖由 bvei 於 09-11-23 13:41 發表
呢個係我親身經歷...早前, 我買了新屋(而家後悔睇樓時, 夜晚冇去睇過)..因為後來入住唔夠2wk, 我已經見過"她"3次...每次都係我沖涼時, 佢坐係我床上, (因我個係主人套房, 而個toilet係改左用玻璃間格, 所以係可以望 ...

咁有無搵師父去睇下間屋呀?

男爵府

你地知唔知邊個咕b呀?
之前都有人開鬼故topic,咕b講d親身經歷仲精彩...
最記得佢話由細到大都見到"朋友仔",咩形式都有,已經見到無感覺...

侯爵府

直到早2個幾月前,有晚細女係房訓訓下大喊話驚驚,指住個廳要出去,咁咪抱佢出去訓梳化囉,一出廳佢即刻收晒聲,但一陣之後佢又喊住咁要入房,如是者成晚出出入入,仲要連續幾晚都係咁,跟住c6同我亞媽講,我呀媽黎我屋企拜神,拜完果晚細女就冇再喊,但一個星期後,我大女同留下士多d人講話屋企有鬼,d人問佢點解,佢話見到有綠色嘅影係屋企行黎行去,仲話呀妹都見到!跟住過多1,2星期,大女學校打黎話呀女喊住話係廁所見到個綠色影,好驚,老師已經安慰左佢,叫我地接佢返屋企休息!
發生呢件事之後,我同c6講果d野而家唔搞我,走去搞2個女,仲要跟埋佢返學,c6先的起心肝搵屋搬!!各位我仲有2星期就搬去新屋啦,但而家間唔中訓覺都會好似比鬼"責"咁全身郁唔到

水晶宮

回覆 73# babymuimui 的文章

呢頭聽, 呢頭散
做下野, 搭程車
咩都唔記得晒啦

首頁
23456...70

尾頁

跳至