心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 哈..鐘意就入黎傾下啦^-^

真架?? 嘩.......你仲叻過我tim!

佢地又係bk mammy 呀???
[quote]
CarChu 寫道:
幾個GUM 多多........毒.............發 TIM
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

子爵府

yee........邊個比有咩分別暏, 咪又係食落自己個肚!
[quote]
CarChu 寫道:
嘩...我自己一定唔 SAIR 得...UNLESS WITH CHE LO LA
]

大宅

我情願留 farn d $$ 給車仔同車佬 ja.

kittybuzz 寫道:
yee........邊個比有咩分別暏, 咪又係食落自己個肚!
[quote]
CarChu 寫道:
嘩...我自己一定唔 SAIR 得...UNLESS WITH CHE LO LA
]
已代刪除

子爵府

傻人, 自己碌完咪又係佢找數! un 5 un??

[quote]
CarChu 寫道:
我情願留 farn d $$ 給車仔同車佬 ja.

侯爵府

你們好快! 死啦, 我真係中晒毒, 無心機做野tim ?-(

子爵府

係啦, 我今日都係呀!

不過你仲忙, 因為你要走幾個地盤 :mrgreen:
hinhinmummy 寫道:
你們好快! 死啦, 我真係中晒毒, 無心機做野tim ?-(

大宅

唔多un....唔碌車佬咪唔洗找 lor

[quote]
傻人, 自己碌完咪又係佢找數! un 5 un??

[quote]
已代刪除

男爵府

哈~ 講真, 要我俾$$ 我都未必捨得去食架, 不過因為尋日有人請, 所以先去咋~

個雪糕係紅豆 + 芝麻呀! 都好食呀!!
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

子爵府

唔係問你係咩野味呀? 係問你d 雪糕係咩野brand 呀??

好唔好食暏? 同埋d 位坐得舒唔舒服呀??

Ru3gakuen 寫道:
哈~ 講真, 要我俾$$ 我都未必捨得去食架, 不過因為尋日有人請, 所以先去咋~

子爵府

傻c9 , 可以碌佢張咭架嘛!
[quote]
CarChu 寫道:

侯爵府

甘都比你發現?

最衰尋日成頭姑, 周圍去開地盤!

又最衰多口問老闆d 野, 佢話橫掂我們聽日出晒trip, 你聽日攪掂去啦. 衰多口.
係啦, 我今日都係呀!

不過你仲忙, 因為你要走幾個地盤 :mrgreen:
[quote]
[/quote]

侯爵府

唔係問你係咩野味呀? 係問你d 雪糕係咩野brand 呀??

好唔好食暏? 同埋d 位坐得舒唔舒服呀??

[quote]
Ru3gakuen 寫道:

[/quote]

不好意思, 見到你甘質問人, 真係笑左出聲, 好彩公司無人者, 如果不是實以為我傻左.

男爵府

嘩, 原來你哋D級數咁勁 ga? :idea: 你哋係咪好熟 ga?

大宅

佢d錢 is my (our) money. Che Lo is a very good and responsible husband and dad. We don't have any secret on financial side.

傻c9 , 可以碌佢張咭架嘛!
[quote]
CarChu 寫道:
已代刪除

大宅

嘩∼唔上嚟一陣,您哋講咗敢多頁tim 等我追番先得 :mrgreen:

男爵府

下.. 乜野brand 呀??我唔知喎!! 佢一杯杯俾我地食架嘛...
都好食呀! 同埋都幾舒服, 因為我地成17個人去, 咁所以我地就包左場啦, 個度d 燈光好柔和呀! 不過佢地最小要3位先可以book 架喎!
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

子爵府

係呀? 我d 語氣好差呀? 咁我要改善下....

sorry 呀, ruru

ok, 現改如下:
ruru,
嘩.........d 味道咁正呀? 真鄧你開!你知唔知d 雪糕係咩野牌子架, 佢有無介紹過呀??

不好意思, 見到你甘質問人, 真係笑左出聲, 好彩公司無人者, 如果不是實以為我傻左.

侯爵府

lovetsungtsung 寫道:
嘩, 原來你哋D級數咁勁 ga? :idea: 你哋係咪好熟 ga?

我不係同佢地好熟架咋, 岩岩先撞入黎, 不過以前係其他topic有見過佢地d大名law.

侯爵府

係呀? 我d 語氣好差呀? 咁我要改善下....

sorry 呀, ruru

ok, 現改如下:
ruru,
嘩.........d 味道咁正呀? 真鄧你開!你知唔知d 雪糕係咩野牌子架, 佢有無介紹過呀??

[quote]

[/quote]

作死你啦, 又笑到我收不到聲.

子爵府

畀面勳章

hinhinmummy:
彼此彼此啦, 我都久仰大名啦. hahhahah.......

首頁

尾頁

跳至