網購天地

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人用過?
其實係咪真係抵或只是掩眼法?

子爵府

好媽媽勳章

係有d賣家會有d貨專係平d比vip會員,如果妳已經係vip,就會自動出vip價俾妳,唔冼有d咩特別手續做喎~

大宅

淘寶VIP卡是真的,不是掩眼法;如果賣家向客戶提供 VIP 折扣,您可以享受VIP的折扣率。

侯爵府

同一樣貨普通戶口同vip戶口click入去價錢顯示會唔同,我試過一件褸仔間間多數賣rmb92,結果搵到一間有vip discount,我係鑽石卡,80.96買到,店主都話我扺.

不過有時vip價嘅貨可能唔係原單,所以要小心揀至好.

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 Obe2009 於 09-12-13 18:33 發表
同一樣貨普通戶口同vip戶口click入去價錢顯示會唔同,我試過一件褸仔間間多數賣rmb92,結果搵到一間有vip discount,我係鑽石卡,80.96買到,店主都話我扺.

不過有時vip價嘅貨可能唔係原單,所以要小心揀至好. ...

咁平gei~

我成日見到佢話我唔係"佢間補的"VIP@@
乜vip唔係通行ga mei?

有vip的貨反而質量衰咁

男爵府

我通常唔理既,純粹睇性價比,好貨比多小小,又有乜所謂,e+有d店,開始減價去貨,折扣價後,仲平過vip

侯爵府

店舖VIP係另一樣野,係間舖自己嘅,我問過一間話自己係淘寶鑽石VIP有無得平,佢話要一次過買8對鞋至係店鋪VIP........8對,點做呀!!

都唔係所有淘寶VIP價嘅貨唔好,只係有時有淘寶VIP價嘅貨係促銷野,有時係仿單,但好似我買果件褸仔咪好野lor,要自己揀下.

我想買一樣野如果唔係有媽咪買開邊間就會搜尋個名,然後再睇下邊間有VIP價再check下幾錢,就算同樣鑽石VIP間間discount都唔同,有d92折,有d88折,但有d無VIP價重平,真係要自己慢慢check下至好.

侯爵府

夏天玩到顛

點先可以做到VIP

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 shirleyng817 於 10-1-6 16:58 發表
點先可以做到VIP

一個月內買滿指定金額可以做淘寶vip,有等級分架

侯爵府

夏天玩到顛

原帖由 mandy108 於 10-1-6 17:13 發表

一個月內買滿指定金額可以做淘寶vip,有等級分架

o...thank you!!!

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 Obe2009 於 10-1-6 11:53 發表
店舖VIP係另一樣野,係間舖自己嘅,我問過一間話自己係淘寶鑽石VIP有無得平,佢話要一次過買8對鞋至係店鋪VIP........8對,點做呀!!

都唔係所有淘寶VIP價嘅貨唔好,只係有時有淘寶VIP價嘅貨係促銷野,有時係仿單,但好似我買果件褸仔 ...

對,無VIP價重平

男爵府

買得多野,叫老客戶,可以做vip,間間shop既政策都唔同

e+好多shop興用"秒殺",即係限時清貨,過期就回復原價

首頁

尾頁

跳至