意見反饋
義工

媽媽會所 今日: 0|主題: 569

跳至
粉嶺上水媽咪會

別墅

國民生產總值:906

粉嶺上水媽咪會

各位好,

我住粉嶺架, 大家多多指教. 我囡囡就快四歲半喇.

男爵府

國民生產總值:5932

Re: 粉嶺上水媽咪會

嘩 ~~ 早晨呀 Tammy 姐!!!!! 等我又留個 post 先 ~~~~

我住上水, 請大家多多指教. 我有兩個囡囡, 一個五四歲, 另一個月底就18個月啦!!!!

別墅

國民生產總值:876

我是一位有個18個半月大囡囡Venus的媽媽
應當一無掛慮,只要凡事藉著禱告,祈求和感謝,將你們所要的告訴神.神所賜出人意外的平安,必在基督耶穌裡,保守你們的心懷意念. 腓4:6-7 http://www.venuschow.com

洋房

國民生產總值:74

Hi,
My name is monnie,I have 2 kids,6 years old girl and 3 years old boy.I live in sheung shui too.
Let's have tea sometimes la!
have a nice time.

lam

別墅

粉嶺區:
1. Tammy -- Stephanie(4.5 歲)
2. Aquarius -- Venus(18.5 個月)

上水:
1. Astrid -- Priscilla(5歲), 細女(18個月)

男爵府

國民生產總值:5932

粉嶺區:

上水:
1. Astrid -- Priscilla(5歲), 細女(18個月)
2. Monnie -- Girl (6歲), Boy (3歲)

Monnie ~~~ 你得閒加返你仔仔女女既名啦 ~~~

子爵府

國民生產總值:11973

好媽媽勳章

等我又黎先.....

粉嶺區:
3. 靖嵐媽 -- 靖嵐(21.5個月)

上水:
2. Monnie -- Girl (6歲), Boy (3歲)
我想要9999呀...

大宅

國民生產總值:1366

早晨!!
大家傾下o拉!
Susanna Chan

等我又黎先.....

粉嶺區:
4. SusannaChan -- 筠翹 (3.6歲)

上水:
2. Monnie -- Girl (6歲), Boy (3歲

男爵府

國民生產總值:7812

Hello, 我係 Jac.

靖嵐好靚女喎! 可惜我個仔得8個幾月啫!仲要係li度做最細嗰個添!

粉嶺區:
5. Jac -- 啟宏, 乳名 -- B象 (8個幾月)

上水:
2. Monnie -- Girl (6歲), Boy (3歲

子爵府

好媽媽勳章

jac,
多謝你讚我囡囡喎, 你個b都好cute呀, 仲有個乳名..b象, 嘻嘻~ 好得意呀
我想要9999呀...

男爵府

國民生產總值:7812

嘻嘻!! 多謝俾面,B象都算Cutie!!哈!!

我地li個粉嶺上水媽咪會唔知仲有無member呢?

子爵府

國民生產總值:12133

我住大埔, 不過個仔由我媽媽湊, 現在住在粉嶺嘉福.
我係天天豬, 爸爸媽媽好愛我呀!

子爵府

可以加入嗎?

別墅

Joy,

當然歡迎啦 !!

子爵府

請問邊度有內衣全棉的短袖蛤蜊衣賣 ? 我在上水買了件 $26, 是不是好貴? 你們以前在哪里買架? 夏天是不是穿了內面果種蛤蜊亡就不用穿外面果種啦, 因為我覺得外面果種的夏天的料好似不是全棉. 如穿兩件bb是不是會好熱, I mean 出街時

粉嶺區:
5. Joy -- 冠天(2.5月)

上水:

民房

國民生產總值:66

Hi:我叫Jenny住係嘉福村.
有三個小朋友,大女已經十九歲,二女十四歲,細仔十二歲.
哈哈 :lol: :lol: :lol: 我係老餅呀 :-P :-P

子爵府

好媽媽勳章

JENNYFAN,
我都住嘉福o架喎, 哈哈~
我想要9999呀...

複式洋房

國民生產總值:217

Hello, 大家好, 我住在上水
個女叫儷澄, 8個幾月大, 我都來湊熱鬧先

大宅

國民生產總值:1203

Hello every mummies:

Pls add me . . . . .

粉嶺區:
6. CCT -- 清清 (15 個月)

上水:

伯爵府

國民生產總值:15199

Dear all,

我同Joy一樣住大埔的, 不過我自己是在上水區長大, 所以對上水區特別有感情. So, please count me in .....

粉嶺區:
6. CCT -- 清清 (15 個月)

上水:
3. happydino -- 紫韞 (20個月)

12345678910... 54
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.