潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

blue label 急!

請問大家知道那裡可買到 這個粉紅色blue label. 謝謝. 我要同色同款的.

男爵府

Re: blue label 急!

上年款式,好似無得賣

大宅

/_\ 我本來見到有2間店有售..不過,唔想俾錢佢賺..

子爵府

haha~做生意緊要賺,點解唔想既?
佢地好衰架?

大宅

SALES 吋, 態度唔好, 覺得我似妹妹仔, 同埋穿得寒酸左d, 就唔多想理我咁. 所以我咪唔想俾錢佢賺.

子爵府

係咪係荃灣?

大宅

葵芳 - 葵涌商場頂樓那一間. (那層只有一間) 那裡有個sales, 好吋, 好黑人憎!

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

christylai,

你鐘意邊個款咪叫佢拎俾你睇, blue label 買緊都係千零二仟蚊貨式, 駛乜理會佢地D目光, 我都係著得求求其其去買野啦, 佢間鋪又唔係買 LV, 買水貨之嘛!

如果你勁鐘意個款就買啦! 以免蘇州過後無艇搭。

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

Charitymami,
>.<~ 佢間舖就有有賣LV ..~.~

我真係好鐘意..>.<..但是佢地是海鮮價(D袋有標籤價錢的), 驚佢地認得我, 台高個價買慘...

大宅

~christylai~

我見九龍灣淘大商場二樓一間水貨店,有你鍾意個款。

大宅

嘩!!唔該你!!! 給你一個吻! 謝謝你. 我放工去睇下. 唔該哂你!

大宅

今日陪個朋友去買左個gucci袋,仲有價講tim :mrgreen: 個老板係男人,少少肥﹗

大宅

>.<~ zoeyiu, 我去到淘大, 只有一間水貨店, 有個中年男店員, ><~...我睇完成間店, 都冇我想要的blue label, 不過, 還是謝謝你.

老公陪我去, 買唔到, 搞郅佢好臉黑.

大宅

我頭先見到有一個粉紅色既袋,放左係玻璃臺後面個架度喎,我仲問個老板係咪burberry 你有冇試過問下
或者我聽日再去look look :-|

大宅

zoeyiu,
我要這個樣子的..><~..我有問, 老闆話冇
請問...全個淘大, 是否得一間水貨店?

子爵府

葵芳?我知邊間喇~其實真係唔洗理果sale,佢地咁叻就唔好賣比人啦~況且賣水貨都咁招積,比個發左仲得了?你同佢講:「我今日心情唔好,要打你發洩!」 跟住唔好幫襯佢je~

你試下去荃灣,都有4間有blue label架,城市廣場有2間,荃豐中心有2間,希望你搵到啦~

大宅

mara,

我只是敢同那店的SALES講:"劉德華都有教, 今時今日咁樣的服務態度, 唔得GA LA"

謝謝你的資料!

大宅

我今日再去睇過,仲拎埋黎睇,原來果隻唔係你要既款,我都有問佢粉紅色既burberry仲有冇其他款,佢話冇 :cry: 德福二期都有一間水貨店同一間YMK,我睇過都係冇,真係唔好意思,攪到你一場歡喜一場空 :cry:

大宅

zoeyiu,
^^" 唔緊要啦. 先謝謝你咁有心幫我ar. 我第一次去淘大ar(住新界, 好少去東九龍那一邊), 行左好耐先見到你講的那間水貨店. 就當去行下街. @_@ 不過, 我發現淘大冇乜朝氣(人氣), @"@ 有點冷清呀. 同埋個商四四方方, 好大ar..>.< 我老公又好心急喎, 行路好快, 佢好似拖住我行咁, 搞到我腳都痛埋.(/_\本身有點腳忠的).

不過, 真是好多謝你提供水貨店地點. thx 你呀.

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至