論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我家工人層晚同我講, 話佢唔續約啦........

星期日晚同佢傾, 話同佢續約, 佢個樣都好開心, 但層晚同我講唔續, 肯同佢續約, 唔係開心都黎唔切咩 ?? 真奇怪, 唔知佢諗咩....

唉, 依家又要四出搵工人呀.........煩

男爵府

maybe 佢搵到個好顧主呢~~
而家d工人揀顧主架
最好顧主得大人, 返工的
佢地咪無人管, 做咩都得囉~~

大宅

原帖由 chaklongma 於 10-1-14 09:38 發表
maybe 佢搵到個好顧主呢~~
而家d工人揀顧主架
最好顧主得大人, 返工的
佢地咪無人管, 做咩都得囉~~

或者啦........

最好就請佢返黎坐而又有錢收

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請到好工人,都時又要擔心佢唔續約...其實真係幾煩...

大宅

原帖由 wcpcelia 於 10-1-14 10:01 發表
請到好工人,都時又要擔心佢唔續約...其實真係幾煩...

係呀, 我地留佢, 佢又唔做, 都無辦法啦,
人各有志, 打工唔會打死一世都係同一個僱主啦, 自己都會咁諗啦...........

男爵府

原帖由 mimosa 於 10-1-14 09:52 發表

或者啦........

最好就請佢返黎坐而又有錢收

d 工人就係想咁~~

伯爵府

醒目開學勳章

my princess said she needs one month to think before telling me if she will sign another two years with me..... and if continue with me, she wants to go back to indonesia for 1 month!!!!

男爵府

我個工人又係普普通通, 又3月到期, 但我又唔太想同佢續, 因為佢都做左4年, 我呢兩年已經冇之前咁好, 可能係熟左啦, 我本離諗住唔同佢續, 但我媽咪又想我同佢續, 唉....宜家十五十六唔知點算

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我工人都要返去印尼3個星期

佢對我女好, 3個星期就3個星期

首頁

尾頁

跳至