爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

就是途中這款支援32G/SD卡嘅Cam仔,以後都唔駛再怕啲紅頂小巴/的士話cut就cut
睇返啲效果都幾滿意,真係一張告票價錢可保開車安全

大宅

最關心BB問題熱投勳章

請問有咩用呀?!?

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

真係要問下有點用架?

複式洋房

係一個錄影CAM,當發生左交通意外或一D口同鼻拗既野,會被個CAM錄低,之後會成為一個好好既証據~

複式洋房

樓主,請問係咩牌子同咩型號,我都想買番個!!唔該

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

但係只係裝係一個角度。。。咁其他角度呢?
唔好意思,我隨便問下架咋。

侯爵府

畀面勳章

原帖由 stkyo 於 10-1-17 02:44 發表
但係只係裝係一個角度。。。咁其他角度呢?
唔好意思,我隨便問下架咋。

又係啵, wide 唔wide 架 ?

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係由一開車就開始錄影定?
每次可影幾耐?
係米應該前後都要裝一部?

子爵府

裝完之後才做程堂證供?咁對避免撞車有咩幫助?點解話"可保開車安全"? 撞到散晒,但錄倒個過程就等於"保證開車安全"?

次次開車,停車要自已開關,唔知隔幾耐又要換電,幾個月唔撞車又唔記得左開,真係撞果陣又唔知有無開,開左又唔知有無電,張memory card有無full, 錄唔錄倒。

真係好笑,呢個發明,真係令我唸起"太陽能電筒". 哈哈哈哈哈....

禁止訪問

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原帖由 軍魁星 於 10-1-17 11:00 發表
裝完之後才做程堂證供?咁對避免撞車有咩幫助?點解話"可保開車安全"? 撞到散晒,但錄倒個過程就等於"保證開車安全"?

次次開車,停車要自已開關,唔知隔幾耐又要換電,幾個月唔撞車又唔記得左開,真係撞果陣又唔知有無開,開左又唔知 ...

My Two Princess

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

起碼要360度啦, 我試過比條粉腸係我右手邊轉左, 都唔知有時D盲亨會點撞埋黎, 真係要影哂360度先得喎

原帖由 潘高壽 於 10-1-17 10:07 發表

又係啵, wide 唔wide 架 ?

侯爵府

畀面勳章

原帖由 stkyo 於 10-1-17 11:46 發表
起碼要360度啦, 我試過比條粉腸係我右手邊轉左, 都唔知有時D盲亨會點撞埋黎, 真係要影哂360度先得喎

我同我老公講,佢講都傻既,後面果個撞你,就肯定係後面果個唔岩啦,重駛咩影丫..

象牙宮

岩既, 咁前面唔駛影啦, 除非你撞到人想比人用黎做呈堂證供

原帖由 潘高壽 於 10-1-17 11:53 發表

我同我老公講,佢講都傻既,後面果個撞你,就肯定係後面果個唔岩啦,重駛咩影丫..

子爵府

原帖由 stkyo 於 10-1-17 11:46 發表
360度要裝四個,最好就防埋高空擇物,裝多個係車頂,每次開車停車都開關五個。

象牙宮

唉~自己渣車點小心都無用, 呢個世界實在太多盲亨, 我每日都要用車, 有時候仲要渣長途車, 係高速公路查幾粒鐘, 咩盲亨都見過

我自己都做過盲亨撞過人地, 哈哈

原帖由 軍魁星 於 10-1-17 11:58 發表
360度要裝四個,最好就防埋高空擇物,裝多個係車頂,每次開車停車都開關五個。

子爵府

發明呢樣野果個人都應該知道係無用既,不過純粹想用一個卓頭賺大家一筆快錢,買果個都應該係一時貪過癮買來玩下,我估樓主一個月後就已經好少開機。

多一樣野係架車度,重量就增加小小,費油之餘仲可能增加殺車距離。想開車安全d,養足精神渣車,經常檢查機件確保正常最實際。

複式洋房

原帖由 軍魁星 於 10-1-17 11:00 發表

次次開車,停車要自已開關,唔知隔幾耐又要換電,幾個月唔撞車又唔記得左開,真係撞果陣又唔知有無開,開左又唔知 ...

阿哥仔,你知唔知前排有小巴同電單車係洗衣街剷上行人路爬頭,都係因為有其他司機有錄影cam先影到佢地既罪證咋,
(第2段先係)
http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=310309&category=
http://www.rthk.org.hk/rthk/news/expressnews/news.htm?expressnews&20090811&55&603816
有時唔知既野唔好咁聲大大~
裝左起碼可以保障自己,唔駛到時口同鼻拗!!!

子爵府

原帖由 惡少K 於 10-1-17 14:54 發表

阿哥仔,你知唔知前排有小巴同電單車係洗衣街剷上行人路爬頭,都係因為有其他司機有錄影cam先影到佢地既罪證咋,
(第2段先係)
http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=310309&category=
h ...
上來吹水渡日,唔好咁勞氣,撞車之前驚你唔記得開機提提你姐。

快d買,32G sd card 去黃金大一買最平。未買之前千祈唔好渣車,要保障自已。呢d裝置最適合d經常需要程堂證供的人士喇。

複式洋房

原帖由 軍魁星 於 10-1-17 16:05 發表
上來吹水渡日,唔好咁勞氣,撞車之前驚你唔記得開機提提你姐。

快d買,32G sd card 去黃金大一買最平。未買之前千祈唔好渣車,要保障自已。呢d裝置最適合d經常需要程堂證供的人士喇。 ...

你邊度鄉下呀,而家有好多cam都係車著cam著架,不過算把啦,你都係唔明架啦!!!!
你覺得係你個世界入面淨係得你撞人,人地唔可以撞你既,
可能你架車係變型金鋼啦,刀槍不入!!!

首頁

尾頁

跳至