嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

王國會長

王國會長

幾多號? 我囝囝食1號, 我見8佳/慢0也有貨喎, 不過葯房就冇貨, 佢地話要過舊曆年才有貨返.

原帖由 KINGBB 於 10-1-25 21:46 發表
一路食開A+, 近來四周圍都買唔到, 細問之吓, 原來近年尾, 好多內地人掃貨, 最過份係供應商唔知乜原因無補貨, 亦唔知幾時返貨, 咁BB點算呀?? 大人無飯食可以食第二樣, 唔通叫 BB 即刻轉咩? 轉都要一步一步咁轉架!! ...

王國會長

王國會長

多得國內d 人來掃晒又掃貴d貨.
我個女當年食都未試過冇貨, 仲只係一百元一罐1號.

原帖由 cashcash 於 10-1-26 00:30 發表
my friend also say that , can't found A+3 to buy....so bad

王國會長

王國會長

今日比人禁住搶, 周圍也冇貨, 最後在百佳有, 但已加到 $243.5

原帖由 遊客(pauline) 於 10-1-29 22:04 發表
呢2個星期仲係賣緊$218,估唔到咁快加價,今年都加左2次 希望多啲媽咪喂人奶,不過,A+加價,唔知其他奶粉會唔會跟風呢?阴公

王國會長

王國會長

由本周三開始慢0已有貨喎, 我今日行過也有貨.

原帖由 marbub 於 10-2-6 18:55 發表
I went to Mannings at Shatin today... still no stock wor...

王國會長

王國會長

11日轉三次奶粉太密了, 之前, 健康院話要讓bb 食一段時間讓腸胃適應, 唔可以食幾日見唔得就轉.

原帖由 kissqueen 於 10-2-7 12:03 發表
請問有冇人用美素力FRISO金裝1號奶粉呀??我個女得11日人仔已經便祕,仲損左添...係醫院用s26,之後轉左雀巢,但係仲好辛苦,再轉安嬰寶..都唔得,我見到真係心痛呀!! ...

王國會長

王國會長

如果屙得唔好, 我會煲開奶茶去開奶咁就會好D, 不過你個b 咁細唔知適唔適合, 不如去問下中醫.
另外有冇問過健康院?

原帖由 kissqueen 於 10-2-7 20:14 發表

我見到我個女結宮,我真係好心痛呀....屙到屎眼流血,淨係有入冇出,睇醫生淨係話比多d水佢飲,又幫唔到我!有咩辦法唔轉奶粉呀

首頁

尾頁

跳至